Αντικομμουνιστής 4ever ο Πάγκαλος

Φεύγει με ένα μπαμ

“Ζούμε σε καθεστώς τρομοκρατίας της μειοψηφίας, που δεν επιτρέπει στην πλειοψηφία να εκφράσει τις απόψεις της”. Αυτό είπε ο Πάγκαλος σήμερα το πρωί (24.3), καλεσμένος στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ”. Ο αντιπρόεδρος μίλησε για “συμπαράταξη Χρυσής Αυγής και Σύριζα” σε εκδηλώσεις ενάντια στο νόμο, καθώς για “τραμπούκους και προωθητές τραμπούκικων απόψεων”και περιέγραψε τους Έλληνες σαν νήπια που δεν ξέρουν “ποιος ήταν ο Βιτσέντζος Κορνάρος” ή “πού γεννήθηκε ο Σολωμός”.

Προφανώς, τα κανάλια στα οποία έχει πιάσει στασίδι ο κύριος Θόδωρος, δεν κάνουν τίποτ’ άλλο παρά να μιλούν στους Έλληνες για τον “Ερωτόκριτο” και την “Τυφλή Γυναίκα της Ζάκυθος”. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους απατεώνες δήθεν τυφλούς της Ζακύνθου, ώστε να δείξει ότι η κυβέρνησή του έφερε την εξυγίανση.

Ρεσιτάλ χυδαίου αντικομμουνισμού έδωσε ξανά ο Πάγκαλος όταν παρομοίωσε τη σημερινή ασυδοσία των συνδικαλιστικών μειοψηφιών με την κατάσταση που επικρατούσε στη Γερμανία στην εποχή της ανόδου του ναζισμού. Ίδιο πράγμα, κατά τον Πάγκαλο, τα Τάγματα Εφόδου του Χίτλερ με τις λαϊκές εκδηλώσεις αγανάκτησης στην Ελλάδα του 2012!

Το Σάββατο ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ.  εκδήλωσε την πρόθεση του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές λόγω ηλικίας.  Τόνισε, όμως, ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία του ΠΑΣΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι ο 74χρονος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύστημα πιο ελεύθερα  και χωρίς το φόβο πια της εκλογικής αποδοκιμασίας.

Απάντηση