Όπου πατάει… χαίρεται ο Βενιζέλος!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει κειμενογράφο ή να αλλάξει συναισθήματα, αφού σε όποια ελληνική πόλη πατήσει το πόδι του χαίρεται, χαίρεται πολύ ή νιώθει βαθιά ικανοποίηση.

Ιδού ένα μικρό δείγμα από τις πρώτες φράσεις στις προεκλογικές ομιλίες του ανά την Ελλάδα:

22 Aπριλίου, δήλωση στα Γιάννενα: “…θέλω να εκφράσω την βαθιά μου ικανοποίηση για την συγκέντρωση μας εδώ στα Γιάννενα, δίπλα στη λίμνη, με πολύ κόσμο, με πολύ παλμό”.

22 Απριλίου, ομιλία στα Γιάννενα: “…χαίρομαι πραγματικά γιατί αυτό το πολύ ωραίο απόγευμα, το δειλινό, είμαστε εδώ δίπλα στη Λίμνη των Ιωαννίνων”.

22 Απριλίου, ομιλία στην Κοζάνη: “Φίλες και φίλοι της Κοζάνης, χαίρομαι που είμαι εδώ μαζί σας σήμερα Κυριακή του Θωμά, Κυριακή που γιορτάζουν όλοι οι δύσπιστοι…”

21 Απριλίου, ομιλία στη Λαμία: “Φίλες και φίλοι, χαίρομαι γιατί βρίσκομαι σήμερα εδώ στη Λαμία, στην καρδιά της Ελλάδας, στη Στερεά Ελλάδα…”

20 Απριλίου, ομιλία στο Ηράκλειο Κρήτης: “Φίλες και φίλοι του Ηρακλείου και ολόκληρης της Κρήτης, χαίρομαι γιατί βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας…”

19 Απριλίου, ομιλία στη Νέα Σμύρνη: “Χαίρομαι γιατί εδώ σήμερα πάλλεται η ψυχή του ΠΑΣΟΚ.

Αν περιμένουμε λίγες μέρες θα ακούσουμε και άλλα «χαίρεται».

Μη χαίρεστε τόσο πολύ, κύριε Βενιζέλε. Μπορεί να πάθετε κάτι από την πολλή χαρά. Αποθηκεύστε λίγα συναισθήματα χαράς για μετά τις εκλογές. Θα τα χρειαστείτε, μια που ο λαός θα σας έχει πει ένα ηχηρό “χαίρετε”.

Απάντηση