Π. Οικονόμου: Επιμήκυνση ίσον νέο Μνημόνιο!

Σε απίστευτα επίπεδα ευρωδουλείας και μνημονιακού κρετινισμού έχει φτάσει μετεκλογικά το ΠΑΣΟΚ, στην απελπισμένη του προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή. Δίνοντας ρεσιτάλ αντιδραστικών αναλύσεων, ο Παντελής Οικονόμου, ο τέως υφυπουργός Οικονομίας, δήλωσε με συνέντευξή του στον «Αθήνα 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη ότι το αντίτιμο της επιμήκυνσης, δηλαδή του μοναδικού ζητήματος προς διαπραγμάτευση που εγείρει η πλευρώ Σαμαρά, είναι …πολύ βαρύ.

«Εννοείτε ότι θα χρειαστεί τρίτο μνημόνιο και επιπλέον χρηματοδότηση, έτσι δεν είναι;», ρωτά η δημοσιογράφος τον Π. Οικονόμου και αυτός απαντά: «Και κυρίως η χώρα δεν θα μπορεί να ασκεί πολιτική. Θα εξακολουθεί να βρίσκεται υπό κηδεμονία. Παράταση έως πότε, δηλαδή; Και πέραν του βίου αυτής της κυβέρνησης; Δεν είναι εύκολα αυτά τα πράγματα. Έτσι, οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας δίνουν επιχειρήματα στους λεγόμενους αντιμνημονιακούς».

Σύμφωνα λοιπόν με τους μνημονιακούς ταλιμπάν που ακόμη βρίσκονται στην κυβέρνηση με διάφορους ρόλους, το καλύτερο που έχει να κάνει η χώρα είναι να το βουλώσει και να κολυμπήσει στον ωκεανό.

One thought on “Π. Οικονόμου: Επιμήκυνση ίσον νέο Μνημόνιο!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: