Η παιδική σκηνή μιλά για τη φιλία των λαών

Ένα από τα πρώτα παιδικά έργα που μίλησαν για τη σύγκρουση μεταξύ ντόπιων και αλλοδαπών, για φόβους, προκαταλήψεις, για τη βλακεία αλλά και για τη δυνατότητα καταπολέμησής τους με ζεστή καρδιά, χιούμορ και κοινό νου ανεβαίνει ξανά στο Θέατρο Πορεία, η δημιουργία του Volker Ludwig, «Μια γιορτή στου Νουριάν«.

Κάθε Σαββατοκύριακο ο εργαζόμενος πατέρας Μπάμπης Παπαδάκης με τα παιδιά του Δώρα και Γιάννη πηγαίνουν για κάμπινγκ. Αυτή τη φορά όμως του έχει πάρει την αγαπημένη του θέση ο κ. Νουριάν με τον γιο του Πιρούζ. Μεγάλο πρόβλημα! Μπορούν τώρα οι δυο μπαμπάδες να περάσουν καλά μαζί; Μπορούν τα παιδιά τους να παίξουν και να διασκεδάσουν παρέα; Και πώς θα μάθουν στην μικρή Πακιστανή που καθαρίζει το κάμπινγκ, να ονειρεύεται στα Ελληνικά; Μα δεν μιλούν την ίδια γλώσσα.. Πώς θα συνεννοηθούν; Την απάντηση δίνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά επιτυχίας τα ίδια τα παιδιά!

Στην παράσταση που σκηνοθετούν οι Παντελής Δεντάκης και Βασίλης Κουκαλάνι, πρωταγωνιστούν μια πολύ ισχυρή ομάδα ηθοποιών: ο Βασίλης Κουκαλάνι, η Ηρώ Μπέζου, ο Πέτρος Σπυρόπουλος, ο Γιώργος Δάμπασης, ο Μιχάλης Τιτόπουλος και η Πολυξένη Ακλίδη. Το τραγούδι τέλους γράφτηκε ειδικά για την παράσταση από τους Active Member.

Κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι, γενική είσοδος: 8 ευρώ. Οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία καθημερινές στις 10:00 π.μ. Οργάνωση παραστάσεων: Ηρώ Μιχαλακάκου, τηλ: 6978068699, 2108210082.

Απάντηση