Πατήρ Πλεύρης κατά υιού!

«Θανάση πας με τους προδότες; Ντροπή σου, κρίμα τον πατέρα σου»

Ανοιγμα στον… εθνικοσοσιαλιστικό χώρο και τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής κάνει ο Σαμαράς με τη μεταγραφή του Θ. Πλεύρη

Οικογενειακό δράμα στη δεξιά πολυκατοικία.  Ο Θάνος Πλεύρης έχει ήδη κλείσει ραντεβού (λέγεται μαζί με το Βελόπουλο), με τον Αντώνη Σαμαρά σήμερα ή αύριο όπου θα ανακοινωθεί και τυπικά η προσχώρηση του ακροδεξιού πολιτικού στη Ν.Δ. Η συμφωνία σύμφωνα με τις πληροφορίες περιλαμβάνει εκλόγιμη θέση.  Είναι γνωστό πως η προώθηση του υιού Πλεύρη στο ΛΑΟΣ έγινε σε συμεφωνία με τον πατέρα Πλεύρη καθώς κρίθηκε ότι το εθνικοσοσιαλιστικό παρελθόν του Κωνσταντίνου (μεταξύ άλλων είχε συνεργαστεί με τη Χρυσή Αυγή) έμπαινε εμπόδιο στο προφίλ που επιχειρούσε να οικοδομήσει το ΛΑΟΣ.  Ο υιός ωστόσο έγινε βουλευτής και απέκτησε τηλεοπτική αναγνωρισιμότητα.  Όπως γράφτηκε ο Θάνος ήθελε να φύγει από το ΛΑΟΣ μαζί με τους άσπονδους φίλους Βορίδη και Άδωνη αλλά την τελευταία στιγμή -όπως έγραψε η ιστοσελίδα του Χατζηνικολάου-  έγινε ραντεβού μεταξύ Κώστα, Θάνου και Καρατζαφέρη όπου ο μικρός πείστηκε να παραμείνει. Τώρα όμως κανείς δεν τον κρατάει στην τρύπια βάρκα του κυρ-Γιώργου.   Μετά την «προδοσία» του Θάνου ο πατέρας αποκήρυξε το γιο: «Καλώ όλους τους πολιτικούς μου φίλους, να ταχθούν στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφέρη για την επικράτηση των ιδεών του Πατριωτισμού. Απεριφράστως, καταδικάζω ανεξαιρέτως όλους όσους έφυγαν από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.»  δηλώνει ο Κων/νος Πλεύρης ρίχοντας την πέτρα του αναθέματος στο αχάριστο τέκνο.    Ελπίζουμε να εμφανιστούν μαζί σε μια εκπομπή της Τατιάνας και να λυθεί η παρεξήγηση.

Η δήλωση αποχώρησης του Θάνου Πλεύρη

«Οι στιγμές για την Πατρίδα είναι κρίσιμες και πρέπει να αποτρέψουμε τη δημιουργία μιας κυβέρνησης Τσίπρα, αντιευρωπαϊκής, φιλικής στη λαθρομετανάστευση και ενδοτικής στα εθνικά θέματα. Το πατριωτικό μου καθήκον και η συνείδηση, μου επιβάλλουν να είμαι παρών στη προσπάθεια αναχαίτισης μιας τέτοιας κυβέρνησης, που θα οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία. Η Πατρίδα (σ.σ η καρέκλα) μπαίνει πάνω από τα κόμματα».

Δείτε το βίντεο από τις αντιδράσεις των αγανακτισμένων φίλων του ΛΑΟΣ από την προδοσία του Θάνου που έβαλε την καρέκλα πάνω από την οικογένεια: «Για ποιόν δουλεύαμε εμείς τόσα χρόνια;…» η κραυγή αγωνίας των παλιών φίλων.  

 

Όπως παρατήρησε φίλος το ρεπορτάζ είναι ελλιπές χωρίς τις ατάκες για γιαούρτια/κλωτσιές από τον πρόεδρο της νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ

 

 

One thought on “Πατήρ Πλεύρης κατά υιού!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: