Ας στηρίξουμε το ντοκιμαντέρ για την απεργία στη Χαλυβουργία

Ομάδα κινηματογραφιστών με επικεφαλής την σκηνοθέτιδα Θεοδοσία Γραμματικού  ασχολήθηκε και κατέγραψε από την αρχή της, τη μεγάλη απεργία της Ελληνικής Χαλυβουργίας με στόχο το υλικό να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πηγή έμπνευσης και ενημέρωσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ανεξάρτητη παραγωγή  «Non omnis moriar» (ελεύθερη μετάφραση:  κάτι από μένα θα παραμείνει ζωντανό ή θα μείνει κάτι πίσω μας)  ζητάει οικονομική στήριξη ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί.

Όπως αναφέρει η ομάδα:

Η όλη προσπάθεια μας για αυτό το ντοκιμαντέρ «Non omnis moriar». ξεκίνησε πριν περίπου ενάμιση χρόνο, όταν μάθαμε για την απεργία στην Ελληνική χαλυβουργία και βρεθήκαμε μέσα σ’ αυτήν για περίπου εννέα μήνες (όσο διήρκησε), με χωρίς καθόλου budget . Ως αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι να έχουμε μαζέψει ένα μεγάλο όγκο υλικού στα χέρια μας, το οποίο πιστεύουμε ότι δεν αρκεί μόνο του, χρειαζόμαστε οικονομική ενίσχυση για εξτρά γυρίσματα, μουσική και το post-produsction για να έχουμε ένα άρτια καλλιτεχνικά ντοκιμαντέρ.

Τελευταίο αλλά σημαντικό είναι ότι το ντοκιμαντέρ είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή από εθελοντές κινηματογραφιστές, χωρίς χρηματοδοτήσεις και χορηγούς, για αυτό το λόγο ζητάμε να το ενισχύσετε υλικά. Και αν όμως δεν μπορείτε, μπορείτε να συνδράμετε σε αυτή τη προσπάθεια με το να το προωθήσετε να φίλους και γνωστούς.

Εδώ είναι η σελίδα «kickstarter» για οικονομική στήριξη του εγχειρήματος 

Σελίδα του Non Omnis Moriar στο facebook

 

 

 

 

Απάντηση