Εurovision: νηστικά γουρούνια δεν χορεύουν!

 Νο euro, no party

 

Αντί να μιλήσει η ριζοσπαστική ή η (μέλλουσα) κυβερνώσα Αριστερά,  μίλησε ο κυρ-Φώτης και είπε «Όχι άλλη Εurovision!». Τα νηστικά γουρούνια (PIGS) της Ευρώπης δεν χορεύουν και δεν τραγουδάνε, λέει η ΔΗΜΑΡ, το πρώτο πολιτικό κόμμα που πήρε θέση γι’ αυτό το καυτό ζήτημα που απασχολεί κάθε πεινασμένο και σκεπτόμενο Έλληνα.

Η κυβέρνηση και η ΕΡΤ φαίνεται ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο της αποχής της Ελλάδας από τον διαγωνισμό του 2013, όχι γιατί έχουν αντιρρήσεις για το περιεχόμενο του σόου, αλλά γιατί σκέφτονται το κόστος. Αν δεν στείλουμε τραγούδι στο διαγωνισμό, θα δείξουμε στους Ευρωπαίους ότι η Ελλάδα τηρεί τις δεσμεύεις της περί λιτότητας. Ταυτόχρονα, θα δείξουμε στους ταλαιπωρημένους Έλληνες ότι τα μόνα τραγούδια που τους ταιριάζουν είναι τα μοιρολόγια. Τέρμα οι ποπ σαπουνόφουσκες.

Το πιο σωστό θα ήταν το ελληνικό τραγούδι του 2013 να μην εκλεγεί με televoting και από μια διορισμένη κριτική επιτροπή, όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια, αλλά να το επιλέξει ένας Ευρωπαίος επίτροπος, εντεταλμένος επί της κουλτούρας. Έτσι θα δείξουμε υπακοή και καλή συμπεριφορά.

Γελοίες ψευτολεβεντιές, γελοίες συζητήσεις για ένα γελοίο θέμα. Η Ευρώπη καταρρέει, το ευρώ κλυδωνίζεται και η Eurovision ακολουθεί την τύχη τους.

Απάντηση