Τα μέλη των Nirvana ηχογραφούν ξανά μαζί!

Δισκογραφική επανένωση της ομάδας, (άνευ Kurt), που μας έδωσε το Nevermind

 Ρίγη συγκίνησης έφερε στους φανατικούς οπαδούς των Nirvana η είδηση ότι ο Dave Grohl, το ιδρυτικό μέλος των Nirvana Krist Novoselic και ο παραγωγός του Nevermind Butch Vig ηχογραφούν ξανά μαζί, κάτω από την ίδια στέγη.   Όπως έγραψε ο Vig (που στη συνέχεια δημιούργησε τους Garbage) στο twitter  «οι τελευταίες 24 ώρες ήταν τόσο σουρεαλιστικές!  Όλη την ημέρα τζαμάραμε και ηχογραφούσαμε με τον Dave (Grohl) τον Krist (Novoselic) και έναν πολύ σπέσιαλ καλεσμένο!!»….

Φυσικά δεν έλειψαν και οι πληρωμένες απαντήσεις ότι «εκτός αν ο σπέσιαλ καλεσμένος είναι το φάντασμα του Kurt Cobain που έγραψε το Nevermind δεν ενδιαφέρομαι».   Όσο και αν οι φήμες ότι ο μυστηριώδης άγνωστος δεν ήταν άλλος από τη 19χρονη κόρη του Kurt και της Courtney Francis  Bean Cobain (φωτό) αυτό πρέπει να αποκλειστεί μετά τις τελευταίες δημόσιες απειλές της μάνας της ότι θα… σκοτώσει με καραμπίνα τον Dave Grohl επειδή  επιχείρησε να αποπλανήσει τη 19χρονη!

Παρά το γεγονός ότι ο Kurt ήταν, είναι και θα είναι  η ψυχή και η καρδιά των αγαπημένων μας Nirvana η είδηση για το reunion των παλιών φίλων δεν περνάει αδιάφορη και σε κάποιους μάλιστα φέρνει δάκρυα στα μάτια για μια εποχή και ένα ολόκληρο πρώιμο ρεύμα αμφισβήτησης  που έσκασε σαν κομήτης,  πέρασε και έφυγε χωρίς ποτέ να εκπληρώσει τις πραγματικές δυνατότητές του.

(Μην περιμένετε ανάλογο αποτέλεσμα με το παρακάτω βίντεο)

Απάντηση