Το γύρο του κόσμου κάνει ο ναζιστικός χαιρετισμός Κατίδη (βίντεο)

Ο Κατίδης σκόραρε στο 84ο λεπτό και λύτρωσε την ΑΕΚ, αλλά προκάλεσε έντονα ερωτήματα και αποτροπιασμό με τον ναζιστικό)χαιρετισμό του προς την εξέδρα. Η Ένωση νίκησε 2-1 την Βέροια και πήρε μια ανάσα, αλλά η κίνηση αμαύρωσε την επιτυχία. 

Δεν πρόκειται για μια τυχαία ενέργεια. Με το που έγινε αντιληπτό  ο φροντιστής της ΑΕΚ, Νίκος Κορομηλάς έσπευσε να του κατεβάσει το χέρι, με τον Κατίδη όμως να επιμένει.

Πρόκειται αναμφισβήτητα μια πρόκληση απέναντι στο δεδηλωμένο δημοκρατικό και αντιφασιστικό αίσθημα του αεκτζίδικου λαού, μιας προσφυγικής ομάδας που στέκεται μαχητικά απέναντι στο φασισμό και την ξενοφοβία.

 Aς θυμηθούμε ότι η Original 21 σε ανακοίνωση της είχε ζητήσει να τελειώνουμε μια και καλή μ αυτό το καρκίνωμα της Χρυσής Αυγής.

Update: Ο Κατίδης με μήνυμα του στο τουίτερ διαψεύδει ότι είναι ρατσιστής και φιλοναζιστής.  Δηλώνει ότι δεν είναι ρατσιστής σε καμία περίπτωση (εύλογο το ερώτημα των χρηστών αν είναι νεοναζιστής) και όποιος προσπαθεί να διαστρεβλώσει την χειρονομία του θέλει μονάχα το κακό του. Ακόμα έγραψε ότι ξέρει την ιστορία της ΑΕΚ, ξέρει πως ειναι προσφυγικη ομάδα και τονίζει πως αφιερωσε το γκολ στον Μιχάλη Παυλη και σε καμία περίπτωση δεν είναι ρατσιστης.

 Αλλά δεν έχει ακόμα καταφέρει να πείσει πολλούς.
  1. deeneimai

 

 

nazi

 

 

 

 

 

 

 

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÁÅÊ-ÂÅÑÏÉÁ / SUPERLEAGUE / AEK-VERIA

 

 

 

 

 

 

 

Απάντηση