Οι ναζί χτύπησαν ξανά το ΚΚΕ

Με σιδηρογροθιά σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες επιτέθηκαν χτες Τρίτη το βράδυ μέλη της Χρυσής Αυγής στο προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή. Δύο άτομα που αναγνωρίστηκαν ως μέλη της ναζισιτικής τραμπούκικης συμμορίας πλησίασαν το περίπτερο, έριξαν ό,τι βρήκαν πάνω στις μικροφωνικές εγκαταστάσεις, φώναξαν «θα πεθάνετε κουμούνια» και χτύπησαν προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό τον στέλεχος της ΚΝΕ και δημοτικό σύμβουλο Αγίας Παρασκευής Δ. Τσιμπουκάκη!

Σήμερα Τετάρτη στις 8 μ.μ. καλείται συγκέντρωση κατά των φασιστών στην πλ. Αγίας Παρασκευής και διαδήλωση από αριστερές οργανώσεις και φορείς.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ επισημαίνει: «Επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά, ότι τα διάφορα ναζιστικά μορφώματα αποτελούν το μαστίγιο του συστήματος για την τρομοκράτηση των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Στο στόχαστρο τέτοιων οργανώσεων βρίσκεται μόνιμα το ΚΚΕ, οι κομμουνιστές και οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται ενάντια στην πλουτοκρατία. Τα φασιστοειδή και η τρομοκρατική τους δράση, μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με την απομόνωση και καταδίκη τους από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Μόνο ένα λαϊκό κίνημα της ρήξης και της ανατροπής μπορεί να εξουδετερώσει το φασισμό και το ναζισμό, που είναι γέννημα θρέμμα του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «το μακρύ χέρι του συστήματος, οι μπράβοι του κεφαλαίου έχουν αναλάβει την επιχείρηση τρομοκρατίας της Αριστεράς και του λαϊκού κινήματος. Δεν θα τους περάσει!».

One thought on “Οι ναζί χτύπησαν ξανά το ΚΚΕ

  • 13 Ιουνίου 2012 at 18:36
    Permalink

    να ενημερώσετε την αλέκα, που είχε μαντέψει – σαν νέα πυθία – πως οι χρυσαυγίτες μόλις μπουν στη βουλή θα βάλουν γραβάτες και θα γίνουν αρνάκια

    Reply

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: