Το ΝΑΡ ανοίγει τη συζήτηση για το «κόμμα κομμουνιστικής απελευθέρωσης»

Το ΝΑΡ προχωρά στη διεξαγωγή μεγάλης πολιτικής εκδήλωσης πολιτικού και θεωρητικού διαλόγου με θέμα : «Το επαναστατικό υποκείμενο στην εποχή μας και το Κόμμα Κομμουνιστικής Απελευθέρωσης».

H εκδήλωση θα διεξαχθεί στην Αθήνα το Σάββατο 9/11/13, στις 6.00 μμ, στην ΑΣΟΕΕ (Αμφ. Αντωνιάδου) και εντάσσεται στα πλαίσια του διαλόγου που έχει ανοίξει ενόψει του 3ου συνεδρίου του ΝΑΡ, το οποίο θα γίνει στις 29, 30 Νοέμβρη και 1η Δεκέμβρη.

H εκδήλωση αυτή πρόκειται να συνεχίσει την ανταλλαγή απόψεων των δυνάμεων της κομμουνιστικής αναζήτησης, που ξεκίνησε από την προηγούμενη συζήτηση που οργάνωσε το ΝΑΡ, με θέμα «Για μια σύγχρονη Κομμουνιστική στρατηγική και επαναστατική τακτική: Για την «κατάργηση της υπάρχουσας τάξης πραγμάτων».», και διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στις 19 Οκτωβρίου.

Από πλευράς του Νέου Αριστερού Ρεύματος την εισήγηση θα κάνει το μέλος της Π.Ε. Βασίλης Μηνακάκης και εκ μέρους της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση θα τοποθετηθεί το μέλος του Κ.Σ. Θάνος Ανδρίτσος.

Στο διάλογο θα παρέμβουν ο Χρήστος Μπίστης εκ μέρους του ΕΚΚΕ, το στέλεχος της ΑΡΙΣ Γιάννης Χριστόπουλος ο οικονομολόγος και μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Βασίλης Γάτσιος, ο πανεπιστημιακός Δημήτρης Καλτσώνης, ο συνδικαλιστής από το χώρο των ΟΤΑ Παναγιώτης Κεφαλληνός και οι αγωνιστές της κομμουνιστικής αριστεράς Ειρήνη Γαϊτάνου, Γιώργος Κοζαϊτης και Πέτρος Παπανικολάου.

Απάντηση