Χρυσή Αυγή για την καταψήφιση της έρευνας για λίστα Λαγκάρντ: Συγνώμη Λάθος!

Όψιμοι υπερασπιστές της διαφάνειας….

 

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι οι σύγχρονοι ταγματασφαλίτες δεν ξέρουν να γράφουν. Τώρα μαθαίνουμε ότι οι χρυσαυγίτες δεν ξέρουν ούτε να διαβάζουν, ούτε να ακούνε Ελληνικά! Αλλιώς δεν εξηγείται πως ψήφισαν για άλλη μια φορά υπέρ της προστασίας του δικομματισμού και της συγκάλυψης της Λίστας Λαγκάρντ ενώ ήθελαν να ψηφίσουν κατά. Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο, πιο σκοτεινό.

Συγκεκριμένα:

Εκ παραδρομής καταψήφισε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για συνέχιση των ερευνών προς διερεύνηση της υπόθεσης της Λίστας Λαγκάρντ ισχυρίζεται κατόπιν εορτής ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βολής, Μιχάλης Αρβανίτης.

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ο Αχαιός βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρει :

«Ενημερώνω την επιτροπή ότι εκ παραδρομής καταψήφισα τη σημερινή πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που ετέθη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ενώ πρόθεση μου ήταν να την υπερψηφίσω . Παρακαλώ όπως διαγραφεί το σχετικό από τα πρακτικά και η ψήφος μου να προσμετρηθεί ως θετική».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, στην οποία επισημαίνονται: «Η Χρυσή Αυγή επιμένει στην πάγια θέση της για απόλυτη διαλεύκανση κάθε υπόθεσης μαύρου πολιτικού χρήματος. Να δοθούν στη δημοσιότητα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ και να διερευνηθεί από την Δικαιοσύνη το πόθεν έσχες όσων έβγαλαν εκατομμύρια στο εξωτερικό»

Περαστικά… και όπως τραγουδά η Νατάσα

Απόψε να γράψεις λάθος, να κάψεις αυτό το πάθος! 

Απάντηση