Κρανιδιώτης: «Έχουμε το μονοπώλιο της βίας και θα σας αλλάξουμε τα φώτα»

Είχε δεν είχε ο Φαήλος Κρανιδιώτης πάλι έκανε ότι μπορούσε να προκαλέσει για να μας αναγκάσει να ασχοληθούμε και πάλι με την αφεντιά του. Προφανώς δεν του άρεσε που μαυρίστηκε στον Πειραιά παρά τη φιλία του με τον Αντώνη Σαμαρά και τη συμμετοχή του στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ.

Στο νέο του άρθρο στην φυλλάδα (νέο) Δημοκρατία  ασχολείται πάλι με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα «γκρουπούσκουλα» και όσο και αν προσπαθεί η παλιά καραβάνα να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο ο φασίστας μέσα της δεν την αφήνει….

«Ναι το μονοπώλιο της βίας ανήκει μόνο στο δημοκρατικό κράτος και θα σας αλλάξουμε τα φώτα» καταλήγει σε ένα ρεσιτάλ ρεβανσισμού και μισαλλοδοξίας!». Ο πρώτος πληθυντικός φυσικά ακυρώνει κάθε πρόσχημα περί «δημοκρατικού κράτους».

 

Υ.Γ: Η ανορθογραφία στον τίτλο του άρθρου του Φαήλου (μονοπώλεια) διορθώθηκε μετά την παρατήρηση μας, οι ανορθογραφίες στο ύφος και στο περιεχόμενο δυστυχώς παραμένουν. Αντί να μας ευχαριστήσει για την ευγενική υπόδειξη, μας έκανε block στο twitter και μας αποκάλεσε «ηλίθια τρολ».

Απάντηση