Μπαζάρ στήριξης του Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού

Οι Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (ΜΚΙΕ) διοργανώνουν bazaar αντιχάρισμα στην υπεράνθρωπη προσπάθεια του ΜΚΙΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκέμβρη 2012, από τις 10 πμ μέχρι τις 6 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, που βρίσκεται εντός της πρώην Αμερικάνικης βάσης Ελληνικού με είσοδο από τη Λ.Βουλιαγμένης στο ύψος της Τροχαίας Ελληνικού ( 200μ μετά) δίπλα στο Ιατρείο.

Στο bazaar θα διατίθενται χειροποίητα είδη, είδη από ευγενικές προσφορές: ρούχα (καινούργια!!), κοσμήματα χειροποίητα, γούρια και στεφάνια, σερβίτσια φαγητού και καφέ, βιβλία (καινούργια και ελαφρώς μεταχειρισμένα), προϊόντα αρωματοθεραπείας, σαπούνια, ποτά χειροποίητα (ρακόμελο, λικέρ κλπ), μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, σοκολατάκια, κουραμπιέδες, μπισκοτάκια, κέικ και άλλες γλυκές αμαρτίες, αλλά και εναλλακτικές δεκάλεπτες θεραπείες από τους ρεφλεξολόγους μας.

Ακόμη θα υπάρχει ανταλλακτικό τμήμα. Όσοι θέλουν να γίνουν οι ίδιοι χορηγοί, θα μπορούν αντί να ενισχύσουν με χρήματα το bazaar, να προσφέρουν βρεφικά γάλατα και πάνες για μωρά και να τα ανταλλάξουν με είδη από το»Γιουσουρούμ». Και μια εορταστική έκπληξη !! Στη διάρκεια του bazaar οι «Φίλοι του ΜΚΙΕ» θα κυκλοφορήσουν λαχνούς και δύο τυχεροί της κλήρωσης, που θα γίνει την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου ημέρα εορτασμού των πρώτων γενεθλίων του ΜΚΙΕ στις 8μ.μ στον ίδιο χώρο, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο ένας στο Κρίκελο και ένας στο Πίσω Λιβάδι Πάρου!

Επικοινωνία με το ΜΚΙΕ: mkiellinikou@gmail.com
Τηλέφωνο Γραμματείας: 210-9631-950
ΠΡΩΙ: (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
ΑΠΟΓΕΥΜΑ: (ΤΡΙΤΗ 14:00-20:00)
(ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00-20:00)
(ΠΕΜΠΤΗ 14:00-20:00)
(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:00-19:00)

Απάντηση