Έφυγε ο  Αγρινιώτης Μιχάλης Φρίντζος, ψυχή της «Ανδρομέδας»

Έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο στα 55 του χρόνια ο αγωνιστής Αγρινιώτης μουσικός Μιχάλης Φρίντζος,  ψυχή της μουσικής σκηνής της «Ανδρομέδας» και παλαιότερα των «Άγριων Πουλιών».  Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης «Ανυπότακτο Αγρίνιο».

Έδωσε την μάχη με τον καρκίνο με γενναιότητα και αξιοπρέπεια.   Ήταν γνωστός και αγαπητός σε όλο το Αγρίνιο και ο χώρος ζωντανής μουσικής Ανδρομέδα αποτέλεσε για μια 20ετία σημείο αναφοράς για τους φίλους της καλής μουσικής.  Τρεις λέξεις που τον χαρακτηρίζουν είναι αντικομφορμιστής, κοινωνικός και χαρισματικός.  ‘Όπως και στην πραγματική ζωή, ο Μιχάλης ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και μαχητικός υποστηρίζοντας τις ιδέες του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.   Ο Μιχάλης οργανώθηκε στην Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας (ΚΝΕ) το 1979, ενώ τις δύο τελευταίες δεκαετίες συμμετείχε ενεργά στα μετωπικά σχήματα ΜΕ.Ρ.Α. και ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.. Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης  «Ανυπότακτο Αγρίνιο» και υποψήφιος δημοτικός συμβουλος της παράταξης στις δημοτικές εκλογές του 2014.

«Για όλους εμάς που συγκροτούμε την αυτοδιοικητική παράταξη Ανυπότακτο Αγρίνιο η σημερινή μέρα είναι μια μέρα πένθους» σημειώνουν στην ανακοίνωση τους οι σύντροφοί του.

Η κηδεία του Μιχάλη Φρίντζου θα γίνει αύριο, Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, στις 12.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11π.μ.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Απάντηση