Ξενοδόχος του έρωτα ο Μιχαλολιάκος;

Συνιδιοκτήτης ροζ ξενοδοχείου ημιδιαμονής είναι ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Έθνους. Η εφημερίδα γράφει ότι το ξενοδοχείο που φέρει το όνομα «New Dream” είναι στην πλ. Αττικής και «είναι γνωστό σε όσους συνηθίζουν να περνούν λίγες ώρες χαλάρωσης με τρυφερή συντροφιά». Μάλιστα η εφημερίδα αναφέρει ότι «όπως καταγράφεται στο τεύχος 10271 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως κατά την 6η Σεπτεμβρίου του 2007, το Διοικητικό Συμβούλιο  της εταιρίας που εξελέγη από γενική συνέλευση και θα διοικούσε την εταιρία μέχρι τις 27/5/2012 είναι η εξής: Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Αθανάσιος Ζαρούλιας του Βασιλείου, κάτοικος Αθηνών, αντιπρόεδρος η Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου κάτοικος Πεύκης και μέλος ο Νικόλας Μιχαλολιάκος του Γεωργίου, κάτοικος Πεύκης». Σύμφωνα με το Έθνος πρόκειται για τον ίδιο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, τη σύζυγο του και τον αδελφό της, όλοι τους μέλη του Δ.Σ. διοίκησης του ροζ ξενοδοχείου.  Άγνωστο παραμένει αν στις πορνοταινίες που βάζουν στα δωμάτια συμμετέχει αμιγώς ελληνικό καστ ή αν περιέχει ανίερες περιπτύξεις Ελληνίδων ή Ελλήνων με αλλοδαπούς  και άλλες …βρωμερές για τα χρυσαυγίτικα ιδανικά επιμειξίες που μολύνουν το ιερό αίμα της φυλής. ..

Η  εφημερίδα αναφέρεται και σε ληστεία που είχε σημειωθεί τον Αύγουστο του 2010 στο ξενοδοχείο σε βάρος του ρεσεψιονίστ που είχε βάρδια. Στο επίσημο αστυνομικό δελτίο της επόμενης ημέρας (25 Αυγούστου 2010) αναφέρεται: «Δύο δράστες εισέβαλαν στο ξενοδοχείο επί της οδούς Λιοσίων 121 και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό υπάλληλο που βρισκόταν στη ρεσεψιόν, άρπαξαν 600 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσικλέτα».

Από το δελτίο της ΕΛΑΣ δεν φαίνεται αν ο συγκεκριμένος αλλοδαπός υπάλληλος απασχολούνταν με ή χωρίς χαρτιά στην επιχείρηση ή ποιας εθνικότητας ήταν…

Σιγά! Του κάναν και καλά τα μούτρα κρέας του αρχηγού των νεοναζιστών ενώ έχουμε μπει στην τελική ευθεία . Λες και θα οργιστεί το πιο ακραίο τμήμα των εθνικοσοσιαλιστών ότι απασχολούσε αλλοδαπό ο Μιχαλολιάκος και δεν θα τον ψηφίσει! Διαφήμιση του κάνουν.  Ο Μιχαλολιάκος δεν είναι ξενοδόχος του έρωτα αλλά του μίσους. 

Απάντηση