Οι «Αυτόνομες Ελληνικές Ζώνες» ανέλαβαν ευθύνη για την επίθεση στο ΝΑΡ

Μηνύματα μίσους και βαρβαρότητας από τους υπανθρώπους που στην ιστοσελίδα «Ανένταχτοι Μενάνδριοι Εθνικιστές – Αντι Αντίφα» (λέγε με απολωλότα πρόβατα της Χρυσής Αυγής) ανάρτησαν το κείμενο με τίτλο «Αυτόνομες Ελληνικές ζώνες: Δράσεις Α.Μ.Ε. στα Εξάρχεια αφιερωμένες στον Περίανδρο και στην antifa τρομοκρατία».

Όπως γράφουν σε χαρακτηριστική φασιστο0-αργκό με κεφαλαία, «ΔΙΚΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ – ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ! / ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚ​Η ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΡ».

Το κείμενο έχει ως εξής:

Καταδρομική επίσκεψη στα γραφεία του ανθελληνικού Νέου Αριστερού Ρεύματος στην συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη 76 & Ερεσσού στα Εξάρχεια. Ανθέλληνες κομμουνιστές αλήτες δικάσατε τον συναγωνιστή Περίανδρο με χαλκευμένες κατηγορίες, στερώντας του την ελευθερία και τα πολιτικά του δικαιώματα. Την δίκη του την κάνατε πολιτική. Η διασύνδεση του ΝΑΡ με την εγχώρια τρομοκρατία είναι κοινό μυστικό. Επιτέλους ήρθε η ώρα να σας δικάσουμε με τον δικό μας τρόπο. Τα κονσερβοκούτια τα κρατάμε τώρα πια εμείς. Εκδίκηση για τον Περίανδρο! Τα λαϊκά δικαστήρια έρχονται…

ΥΓ: Φασιστικούς χαιρετισμούς σε Κουσουρή και Ραχιώτη!

ΖΗΤΩ Ο ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ!

ΑΜΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ!

Από την αφέλεια και μόνο του κειμένου, πολύ πιθανό θεωρούμε όλη αυτή η παράσταση να είναι προϊόν ασφαλιτών και μόνο, αν και τα συγκεκριμένα τμήματα της ΕΛΑΣ δεν φημίζονται για τα χαμηλού νοητικού επιπέδου στελέχη τους.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να δώσουμε λινκ για τον οχετό αυτό, αλλά για λόγους ενημερωτικούς και μόνο, το βρήκαμε εδώ.

Ήδη τα γραφεία του ΝΑΡ έχουν καθαριστεί από τις βρωμιές. Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου εδώ.

Απάντηση