Εγκαταλείπει τον Καρατζαφέρη και η Μελίνα Τσιλιμίγκρα

Μνημονιακό ναυάγιο ο ΛΑΟΣ.  Μετά τη δημοσκοπική καθίζηση που έφερε η διετής συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ τα στελέχη σωρηδόν εγκαταλείπουν το ακροδεξιό διαμέρισμα που μπάζει νερά.  Η ανερχόμενη εθνικίστρια Μελίνα Τσιλιμίγκρα σε ανακοίνωση της δηλώνει ότι αποχωρεί οριστικά από το κόμμα του ΛΑΟΣ για προσωπικούς, ιδεολογικούς και πολιτικούς λόγους. Μάλιστα δεσμεύεται τις επόμενες μέρες να ενημερώσει αν θα συνεχίσει τη σταδιοδρομία της στη ΝΔ ή κάπου αλλού. Τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μελίνα να επιθυμεί ένταξη της στα ψηφοδέλτια της ΝΔ δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα καθώς η κοπέλα μπορεί να είναι φιλόδοξη αλλά είναι μόλις 20 χρονών.

Ας θυμίσουμε ότι η Μελίνα έγινε διάσημη όταν εμφανίστηκε σαν αθώα κυνηγημένη φοιτήτρια στην Τατιάνα καταγγέλλοντας τις «φαικόκκινες συμμορίες» στα πανεπιστήμια που τρομοκρατούν τα τίμια ακροδεξιά ελληνόπουλα που θέλουν να διαβάσουν τα μαθήματα τους.

Η φοιτήτρια πρόσφατα έκανε μηνυτήρια αναφορά και επίσημη δήλωση στην οποία καταγγέλλει αισχρή επίθεση εναντίον της από σελίδες της… άκρας αριστεράς όπως ισχυρίζεται προκειμένου να ρίξει την ευθύνη σε έναν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο καθώς οι σελίδες που αναφέρει ουδεμία σχέση έχουν με την αριστερά.

Ακόμα δηλώνει ότι εκτός από συκοφαντίες μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα την εκβίασε και της ζήτησε χρήματα προκειμένου να σταματήσει τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Δικηγόρο της έχει ορίσει τον Θάνο Πλεύρη.

Διαβάστε ακόμα: Μετά τη Μελίνα φεύγει και η Χριστιάνα από το ΛΑΟΣ

Απάντηση