Μέγκα κόλπα στις τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν την κάλπη

Αν κάποιος έχει λόγο να είναι καχύποπτος με τις κατευθύνσεις των δημοσκοπήσεων, των F-16 του συστήματος για τη διαμόρφωση ρεύματος υπέρ συγκεκριμένων σχηματισμών, έχει διπλό και τριπλό λόγο να το κάνει όταν πρόκειται για την τελευταία δημοσκόπηση πριν την προκήρυξη εκλογών και ειδικά όταν αυτή γίνεται από το Mega, του οποίου η κεντρική γραμμή είναι «ψηφίστε μνημονιακά γιατί αλλιώς έρχεται το χάος».  Παρά τις στημένες και παραπλανητικές ερωτήσεις το γεγονός ότι το ζήτημα της «λαθρομετανάστευσης» αποτελεί μετά βίας την πέμπτη προτεραιότητα των ψηφοφόρων παρά τις καθημερινές ομοβροντίες των κυρίαρχων ΜΜΕ για αλλαγή της εκλογικής ατζέντας   αποτελεί βατερλό για το μνημονιακό στρατόπεδο.

Χωρίς αναγωγή και εκτίμηση εκλογικής επιρροής η ΝΔ παίρνει 18,2%, το ΠΑΣΟΚ είναι τέσσερις μονάδες κάτω στο 14,2% και τρίτο κόμμα το ΚΚΕ με 8%.  Kατά τα άλλα και μόνο το γεγονός ότι η δημοσκόπηση σχεδόν βγάζει τη Ντόρα στη Βουλή είναι ενδεικτικό των προθέσεων των εμπνευστών της. Οι  Οικολόγοι Πράσινοι συνθλίβονται στην κοινοβουλευτική ανυποληψία του 1,5% προκειμένου να δικαιολογηθεί η ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ.  Ενώ κόμματα όπως ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΄Αρμα, Κατσέλη, Πειρατές, ΕΠΑΜ εξαφανίζονται εντελώς.

Παρά τα μαγειρέματα η ανοδική τάση των ρευμάτων αντίστασης δεν κρύβεται: το ΚΚΕ στο  8,0% , οι Ανεξάρτητοι  Έλληνες στο 7% και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 6,2%

Πάντως η πλύση εγκεφάλου από Χρυσοχοϊδη, Λοβέρδο και Καμμίνη περί «υγειονομικών βομβών» και «στρατοπέδων συγκέντρωσης» είχε ένα ορατό αποτέλεσμα: Και οι δύο παραλλαγές της άκρας Δεξιάς δείχνουν να εξασφαλίζουν την είσοδο τους στη Βουλή.

Δείτε το βίντεο από τη σελίδα Βαθύ Κόκκινο:

One thought on “Μέγκα κόλπα στις τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν την κάλπη

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: