Η «προδοσία» του ξανθού γένους του Βορρά!

Μεντβέντεφ: «θα πρέπει να το θέλει και ο ελληνικός λαός για αν σωθεί»

Η αναμονή του ξανθού γένους του Βορρά που θα απελευθερώσει τους σκλαβωμένους αδελφούς, ήταν ένα από κυρίαρχα σημεία της ιδεολογίας του τελευταίους δύο αιώνες της Τουρκοκρατίας.  Σύμφωνα με τις προφητείες την πόλη θα την πάρει το ξανθό γένος, που το όνομα του αρχίζει με το 17ο γράμμα της αλφαβήτου, δηλαδή το Ρ  (Ρώσοι ή Ρουμάνοι).  

Στην Ελλάδα έχουμε γυρίσει με μια έννοια πίσω στο 1829 με το Ρωσικό (Καμμένος κ.α), το Γαλλικό ((βλ. Ολαντ-μανια)  και το Γερμανικό (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΡΑΣΗ) κόμμα.

Πάγωσαν οι ορθόδοξοι ρωσόφιλοι από τις κυνικές και παγερές δηλώσεις του πρωθυπουργού της Ρωσίας Ντμίτρι Μέντβεντεφ από τις ΗΠΑ όπου συμμετείχε στη διάσκεψη των οχτώ πλουσιοτέρων χωρών του κόσμου.

Χωρίς περιστροφές, ο Μέντβεντεφ μας είπε να ξεχάσουμε την οποιαδήποτε βοήθεια αν δεν φροντίσουμε να δείξουμε πραγματική επιθυμία για να διορθωθεί η κατάσταση, δηλαδή να πάρουμε μέτρα που θα βοηθήσουν στη σταθερότητα της Ευρωζώνης. Τύφλα να έχει ο Σόιμπλε και ο Κάμερον.   Μερικοί καταριούνται το δυτικόφιλο Μεντβέντεφ και επιμένουν να διατηρούν αυταπάτες για τον Πούτιν.

Μάλλον δίκιο είχε το παλιό βιβλίο ιστορίας της Γ Λυκείου που υποστήριζε ότι οι «Έλληνες μπορούν να πετύχουν μόνο όταν βασίζονται στις δικές τους δυνάμεις».

 

Δείτε ένα βίντεο των υποστηρικτών του  «Ρωσικού Κόμματος». Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ομογενής βουλευτής στη Ρωσία ελληνικής καταγωγής. Ισχυρίζεται ότι αυτός κανόνισε τη συνάντηση Πούτιν-Παπανδρέου και ότι θα μας δάνειζε η Ρωσία με φτηνό επιτόκιο αλλά ο Παπανδρέου δεν ήθελε γιατί τα είχε ήδη κανονίσει με το ΔΝΤ.

 

 

 

One thought on “Η «προδοσία» του ξανθού γένους του Βορρά!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: