Ο Ι. Αμυράς σε φασιστικό μπλογκ κατά της «φυλετικής επιμειξίας»

 Καθαρότητα της φυλής και «σύντροφοι ένθεν και κείθεν»  

Στον «Μαύρο Κρίνο» ένα μπλογκ που ανήκει στο χώρο της λεγόμενης «νεοναζιστικής αυτονομίας» (που θεωρεί ότι η Χρυσή Αυγή έχει συμβιβαστεί και έχει ξεπουλήσει τις αρχές του εθνικοσοσιαλισμού) δέχτηκε να δώσει συνέντευξη ο Ιφικράτης Αμυράς σαν να θέλει να επιβεβαιώσει όλα τα ιδεολογήματα του μνημονιακού στρατοπέδου για «συνάντηση και ταύτιση των άκρων».

«Υιοθετώ ως εθνικό δόγμα την ενδογαμία και την αποφυγή φυλετικών επιμειξιών, κάτι που η σημερινή αριστερά θεωρεί ανάθεμα.» είναι από τα πρώτα πράγματα που τονίζει.  Και  συνεχίζει με το ανεκδιήγητο ότι «η ιδέα της διαφορετικότητος και της πολυμορφίας που ασπάζονται όλοι οι αριστεροί, υπηρετείται από τον σεβασμό στην βιολογική ιδιαιτερότητα του κάθε λαού, και όχι από την φυλετική επιμειξία μεταξύ διαφορετικών λαών.»

Ο μαύρος κρίνος του φασισμού στάζει μέλι για τις περισσότερες από τις μεταμοντέρνες νεοναζιστικές θέσεις του Ι. Αμυρά και τονίζει ότι οι περισσότερες από τις θέσεις του τελευταίου «είναι σίγουρο ότι εκφράζουν σήμερα πολλούς εθνικιστές και εθνικοσοσιαλιστές»  Ο Ι. Αμυράς  μεταξύ άλλων  αποκαλύπτει ότι δεν καλύπτεται από την ταμπέλα του αριστερού πατριώτη γιατί πάνω από όλα θέτει την υπεράσπιση της έννοιας του έθνους. Ακόμα δηλώνει ότι είναι αδιανόητο για οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη, ασχέτως κομματικής ταυτότητος, το να αρνείται να δώσει μάχη για την βιολογική συνέχεια και την πολιτιστική ομοιογένεια του Έθνους μας.   Δεν αρνείται ότι υπάρχουν «αριστεροί που πασχίζουν να διαλυθεί βιολογικώς και πολιτιστικώς το ελληνικό έθνος» αλλά όχι όλοι.

Γάντι ταιριάζει στην περίπτωση Αμυρά ότι ρόλο και αν παίζει,  όποιες και αν είναι οι προθέσεις του ο στίχος «ο φασισμός δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου».  Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάποιο σχόλιο.

Απάντηση