Αντώνης – Θεός σε ανοιχτή ακρόαση

 

Mετά το κινηματογραφικό και θεατρικό έργο «Το τέλος μιας σχέσης», ήρθε η ώρα για «Το τέλος μιας διαπραγμάτευσης», το οποίο με δραματικούς τόνους ανακοίνωσε ο Αντ. Σαμαράς, επιστρατεύοντας ακόμα και τον Θεό για να δείξει ότι το τέλος είναι οριστικό:

«Μίλησα ακόμα και με τον Θεό, δεν μπορεί να γίνει τίποτα»,  εκμυστηρεύτηκε ο Αντώνης σε κορυφαίο υπουργό του. Προφανώς, ο Θεός του είπε: « Προχώρα, τέκνο Αντώνιε, μόνο με τους εταίρους και με Εμένα να ομιλείς. Με το λαό μόνο δεν σου επιτρέπω να μιλάς… ή μάλλον εσύ να μιλάς και ο λαός να σε ακούει».

Με ποιον Θεό; Θέλει και ρώτημα; Με τον Θεό της Ευρώπης και του ευρώ, με τον Θεό των μνημονίων και των τραπεζών, με τον Θεό του χρήματος. Δεν  υπάρχει άλλος Θεός και όποιος λατρεύει άλλους θεούς και κατασκευάζει είδωλά τους είναι καταδικασμένος να καεί στο πυρ το εξώτερον.

Η εκμυστήρευση του Αντώνη έχει διαρρεύσει σε πολλά Μέσα. Άντε τώρα να τη διαψεύσει… τι να πει, ότι ΔΕΝ μίλησε με τον  Θεό; Ποιοι είναι τότε οι συνομιλητές του Θεού, του Ευρωπαίου Θεού εννοείται, γιατί ο διάβολος είναι αυτός που θέλει την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης. Γ ι’ αυτό και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης  ετοιμάζεται να ιδρύσει το φιλευρωπαϊκό κόμμα, δηλαδή το Κόμμα του Θεού.

Μέχρι και Ζαν ντ’ Αρκ έγινε ο Αντώνης Σαμαράς για να σωθεί η Ελλάδα…

 

Απάντηση