Μαντρόσκυλα του συστήματος οι «ανένταχτοι» νεοναζί χτύπησαν και το ΚΚΕ

 Attention Whores…τα θρασύδειλα φασιστοειδή που υπογράφουν ως «Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές» (παράρτημα-«διάσπαση» της Χρυσής Αυγής). Τακτική τους είναι να πηγαίνουν και να κάνουν βανδαλισμούς τέσσερις η ώρα τα ξημερώματα σε γραφεία κομμουνιστικών οργανώσεων, να γράφουν «ζήτω ο Χίτλερ» ή κάτι παρόμοιο και να ζωγραφίζουν ναζιστικά σύμβολα.  Τα 15 λεπτά διασημότητας τους βέβαια θα τελειώσουν απότομα όταν κάποια στιγμή τους πετύχουμε «εν δράσει».

Μετά τα γραφεία αντιφασιστικών οργανώσεων, αριστερών κινήσεων σε γειτονιές και τα κεντρικά γραφεία του ΝΑΡ, οι φασίστες έγραψαν συνθήματα και στην πρόσοψη των γραφείων του ΚΚΕ στο Καματερό.

Όπως τονίζει η Κομματική Οργάνωση Καματερού του ΚΚΕ στην ανακοίνωσή της:

«Οι ιδεολογικοί απόγονοι του ναζισμού και της χούντας ενοχλούνται από τη δράση του ΚΚΕ ενάντια στο σάπιο καπιταλιστικό σύστημα που υπερασπίζονται με νύχια και με δόντια. Είναι τα μαντρόσκυλα των αφεντικών.

 

  Οι κομμουνιστές δεν πτοούνται από τέτοιες ενέργειες, αντίθετα πεισμώνουν περισσότερο στην πάλη για το δυνάμωμα της λαϊκής συμμαχίας που θα φέρει το λαό στο τιμόνι της εξουσίας.

 

 Καλούμε το λαό του Καματερού να τους απομονώσει».

 

kamatero

Απάντηση