Με κρανιογκεφαλικές κακώσεις ο πρόεδρος των φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος μετά την επίθεση της αστυνομίας

Παράκληση από συναδέλφους του να διαδοθεί η είδηση όσο γίνεται περισσότερο

Φωτογραφία του προέδρου των φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε με κρανιογκεφαλικές κακώσεις ύστερα από την αναίτια, εκδικητική και φασιστική επίθεση της αστυνομίας στο Σύνταγμα. Τη φωτογραφία έστειλαν συνάδελφοί του με την παράκληση να διαδοθεί όσο γίνεται περισσότερο.  Σε λίγες ώρες θα οδηγηθεί στο χειρουργείο καθώς πιέζεται ο εγκέφαλος και -σύμφωνα με τους γιατρούς- υπάρχει κίνδυνος αν δεν κάνει επέμβαση να μείνει επιληπτικός όλη τη ζωή του.

H Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταγγέλλει τη νέα βάρβαρη και απρόκλητη επίθεση από τους άνδρες των ΜΑΤ ενάντια σε συναδέλφους που κάλυπταν τόσο τη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, όσο και τη σημερινή με θύμα αυτή τη φορά και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Ένωσής μας Μάριο Λώλο, που εισήχθηκε ήδη σε Νοσοκομείο «με κρανιοεγκεφαλική κάκωση από πλήξη με γκλομπ, (κάταγμα-εμπίεσμα κρανίου), το οποίο χρήζει χειρουργικής παρέμβασης»! Θυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος της ΕΦΕ στοχοποιείται και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, όταν στις 15-12-10 χτυπήθηκε πισώπλατα στο κεφάλι από άνδρα των ΜΑΤ, ενώ ασκούσε το λειτούργημά του, ενώ την επομένη η Ένωσή μας με  ανακοίνωσή της είχε επιστήσει την προσοχή στους αρμόδιους Υπουργούς «να αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες τους, γιατί φοβόμαστε ότι στο τέλος θα θρηνήσουμε θύματα»!

 

Και η ανακοίνωση της  ΑΝΤΑΡΣΥΑ:

Ο αγωνιστής, Μάριος Λώλος, πρόεδρος της Ένωσης φωτορεπόρτερ Ελλάδος, βρίσκεται στην Κεντρική Κλινική Αθηνών μετά την στοχευμένη, βάρβαρη επίθεση της αστυνομίας σήμερα στην πλατεία Συντάγματος. Έχει βαριά τραύματα και εσωτερική αιμορραγία στο κρανίο και αύριο θα υποβληθεί σε εγχείριση. Πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, συνειδητή ενάντια στους μάχιμους δημοσιογράφους και ειδικά τους φωτορεπόρτερ για να απαγορεύσουν την ελευθερία του λόγου και να επιβάλλουν την απόκρυψη της αλήθειας. Στο χώρο βρίσκεται συγκεντρωμένος κόσμος για συμπαράσταση, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δ. Τρίμης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης και αντιπροσωπεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

 

Απάντηση