«Αριστεροκρατία» ή Μπουμπουκοκρατία;

 Μετά το «Debtocracy», το «Leftocracy»!

Το μέτωπο της…ευθύνης.

Στο ίδιο τσουβάλι βάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης όχι μόνο τον Ισημερινό και το Εκουαδόρ (είχε γράψει ότι είναι δύο διαφορετικές χώρες), αλλά και το ΚΚΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή! (Βλ. το κείμενο που αναρτήθηκε χθες  «Άδωνις-Χρυσή Αυγή δουλεύουνε μαζί!»)

Να υπενθυμίσουμε ότι σε χθεσινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του,  o βουλευτής είπε ότι η «αριστεροκρατία έχει οδηγήσει την Ελλάδα στη χρεοκοπία» και υποστήριξε ότι στη Χαλυβουργία οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ  και ο Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ είναι αγκαλιά με τον Κασιδιάρη.  Πρόσθεσε επίσης ότι τα μέλη του ΠΑΜΕ «απειλούν με ρόπαλα τους εργαζόμενους».

 Το Δ.Σ. του Σωματείου της Ελληνικής Χαλυβουργίας πάντως με ανακοίνωση του ωστόσο καταγγέλλει τον Βουλευτή της Ν.Δ., ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ που ως καθοδηγητής του απεργοσπαστικού μηχανισμού που έχει δημιουργήσει ο ΜΑΝΕΣΗΣ προσπαθεί με την παρουσία του στην πύλη του εργοστασίου να δημιουργήσει προβοκάτσια.

Όπως τονίζουν  «Φαίνεται καθαρά σήμερα ποιος δεν θέλει να δοθεί λύση στο πρόβλημα, ποιος είναι με το συμφέρον των εργαζομένων και ποιος είναι με το συμφέρον του ΜΑΝΕΣΗ.
Καλούμε τους συναδέλφους μας να μην συνταχθούν με τον απεργοσπαστικό μηχανισμό του ΜΑΝΕΣΗ, να μην δεχτούν να γίνουν υποχείρια του προβοκάτορα Γεωργιάδη, Βουλευτή της Ν.Δ. που είναι αποφασισμένος να διασφαλίσει τα συμφέροντα του ΜΑΝΕΣΗ.»
Πράγματι, η Χρυσή Αυγή τάχθηκε όψιμα υπέρ των απεργών στη Χαλυβουργία, (παλιότερα μιλούσε για σχέδιο των κομμουνιστών να μεταφερθεί το εργοστάσιο στη Βουλγαρία) όχι όμως γιατί πιστεύει  ότι «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη», αλλά γιατί οι απεργοί, εκτός από χαλυβουργοί είναι Έλληνες! Επομένως, για τους χρυσαυγίτες «νόμος είναι το δίκιο του Έλληνα εργάτη»!

Είναι αυτονόητο ότι άβυσσος χωρίζει την Αριστερά  και από το νεοφασιστικό μόρφωμα που λέγεται Χρυσή Αυγή και από τον ΛΑΟΣ που από τα σπλάχνα του γεννήθηκε ο Άδωνις που τώρα «συγκυβερνά» μαζί με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. Τρία κόμματα που συγκυβερνούν, συν-αστυνομεύουν, συν-υποδουλώνουν την εργατική τάξη και τη νεολαία.

Τα κρωξίματα του Άδωνη δεν φανερώνουν μόνο θράσος και ημιμάθεια, αλλά δείχνουν και πόσο φτωχό είναι σε επιχειρήματα το ιδεολογικό οπλοστάσιο του μνημονιακού στρατοπέδου Ο Άδωνις λέει με πιο χοντροκομμένο τρόπο, ό,τι λένε και πολλοί νεοφιλελεύθεροι  αναλυτές, ότι δηλαδή η Ελλάδα ήταν η τελευταία «σοβιετική χώρα» στην Ευρώπη και ότι η Αριστερά είχε και έχει δυσανάλογα ισχυρή παρουσία στον Τύπο, στα πανεπιστήμια, την τέχνη και τη διανόηση…

Στην Ελλάδα, λοιπόν, δεν έχουμε «Debtocracy» (Χρεοκρατία), όπως έδειξε το πασίγνωστο ντοκιμαντέρ του Άρη Χατζηστεφάνου και την Κατερίνα Κιτίδη. Φαίνεται ότι έχουμε «Leftocracy» (Aριστεροκρατία)… ή μήπως «Λεφτοκρατία», κυριαρχία του χρήματος; Πάντως, ανερχόμενη και σεβαστή πολιτική δύναμη είναι η Μπουμπουκοκρατία ή μάλλον η Μπουμπουνοκεφαλοκρατία.

One thought on “«Αριστεροκρατία» ή Μπουμπουκοκρατία;

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: