Αθλιότητες Λαζόπουλου κατά Μπογιόπουλου και ΚΚΕ (βίντεο)

Όταν έχεις τέτοιους «φίλους»…..χειρότερα δεν γίνεται

Όταν έχεις κάποια δύναμη στα χέρια σου έχεις και την ανάλογη ευθύνη είναι το κεντρικό σύνθημα της ταινίας….Σπάιντερμαν. Αυτό το απλό  μήνυμα δείχνει να αγνοεί ο εθνικός γελωτοποιός Λάκης Λαζόπουλος που έχοντας -με την αξία του δεν είπαμε ότι του την χάρισαν- την τελευταία δεκαετία τη δημοφιλέστερη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση θα έπρεπε να προσέχει πολύ περισσότερο τι λέει. Την αισθητική και το χιούμορ του το κρίνει ο κόσμος αλλά το να χρησιμοποιείς την τηλεοπτική σου θέση για να διαστρεβλώσεις  συνειδητά τις θέσεις ενός κόμματος της Αριστεράς υπέρ του κόμματος που υποστηρίζεις (ΣΥΡΙΖΑ) είναι ανήθικο…

Σε ένα λεπτό για την παρέμβαση Μπογιόπουλου στον προσυνεδριακό διάλογο πρόλαβε και είπε τρεις ανυπόστατες και ατεκμηρίωτες συκοφαντίες:

α) Ότι επειδή ο Μπογιόπουλος έγραψε το βιβλίο του «Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε»… χωρίς την έγκριση της Παπαρήγα τον έκοψαν από τον Περισσό και δεν τον στέλνουν να μιλήσει πουθενά.

(αν ο Λαζόπουλος είχε διαβάσει το βιβλίο δεν θα το έλεγε αυτό).

β) Στο Ριζοσπάστη τους αφήνουν να μιλάνε λίγο πριν τους αποκεφαλίσουν…

και…

γ)

Τα μνημονιακά κανάλια δεν έπαιξαν την παρέμβαση Μπογιόπουλου για να μη μειωθεί το ποσοστό του ΚΚΕ και πάει στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το ΚΚΕ «ψιλοσυνεργάζεται» με την κυβέρνηση.   

Χειρότερη προβοκάτσια στον Μπογιόπουλο και  σε κάθε μέλος του κόμματος που εκφράζει τις διαφωνίες του δημόσια απέναντι στις θέσεις της Κ.Ε δεν θα μπορούσε να γίνει.  Ο Λαζόπουλος σε ένα ρεσιτάλ στενού κομματικού μυωπισμού παραδέχεται ότι ο μόνος λόγος που παίζει την παρέμβαση Μπογιόπουλου είναι για να χτυπήσει το ΚΚΕ και να ενισχύσει το ΣΥΡΙΖΑ.  Οπωσδήποτε τα χαλκεύματα του Λαζόπουλου αποτελούν προσβολή για την διαδρομή  του Ν.Μ και κανείς δεν  μπορεί να γνωρίζει αν θα προκαλέσουν την αντίδραση του απέναντι στη συκοφαντική επίθεση φιλίας. Ο Λαζόπουλος είναι αν μη τι άλλο έξυπνος άνθρωπος. Αντιλαμβάνεται ότι κάνει κακό στον Ν. Μπογιόπουλο με αυτά που λέει αλλά προφανώς το θεωρεί παράπλευρη απώλεια καθώς ο Λαρισινός πιστεύει ότι κάνει μεγαλύτερο κακό στο ΚΚΕ. Και εδώ είναι που κάνει λάθος. 

(Βίντεο από το Βαθύ Κόκκινο)

 

 

 

Απάντηση