Μπροστά σε λαοθάλασσα 30 γερόντων μίλησε ο Σαμαράς

Ο δικομματισμός δεν ζει τη θανάσιμη αγωνία του. Είναι ψέματα. 

Δυναμικά ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία των πολιτικών αρχηγών.  Στα Γιάννενα λίγο ακόμα και δεν θα έφταναν οι καρέκλες του ΚΑΠΗ για να χωρέσει τους οπαδούς του Αντώνη Σαμαρά.  Οι δικαιολογίες τελείωσαν. Τα Γιάννενα μίλησαν ξεκάθαρα υπέρ του φιλοευρωπαϊκού στρατοπέδου. Και αν ο κόσμος είναι ακόμα λίγο μουδιασμένος και δεν μαζεύτηκε είναι γιατί δεν έχει ακούσει ακόμα το πρόγραμμα της ΝΔ στο Ζάππειο «μια μέρα παραπλανούσα Νο3» το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι αποκάλυψη για το λαό και θα αποτελέσει την εξάιρεση που θα ανατρέψει τον κανόνα και θα κάνει τους πολίτες να ψηφίσουν μαζικά Σαμαρά..

Η Νουδού με  Σαμαρά 

τον κόσμο ξεσηκώνει 

Κυβέρνηση και κύπελλο στα χέρια της σηκώνει

 

 

 

 

 

 

 

Μην αφήσετε κάποιες ελάχιστες οργανωμένες μειοψηφίες, χωρίς λαϊκή υποστήριξη να μας γυρίσουν πίσω..Τα Γιάνεννα ήταν μόνο η αρχή. Που να κατέβει και ο Βενιζέλος με συνοδεία τα ΜΑΤ να δείτε τι έχει να γίνει. 

Στο Σύνταγμα μαζεύτηκαν μερικοί νεοχίπιδες, τρέντιδες, τα ορφανά των emo's και άστεγοι . Ο μόνος τρόπος να καταλάβεις ποιος είναι ποιος είναι ότι οι πρώτοι είχαν αϊφόνια και τουιτάρανε. Πολύ λίγοι.

Απάντηση