Στο «μόνο για Έλληνες» το γύρισε και ο Καρατζαφέρης

Την πετυχημένη χρυσαυγίτικη συνταγή της φιλανθρωπίας μετά ρατσισμού αντέγραψε ο Καρατζαφέρης, που βρίσκεται σε μια απελπισμένη προσπάθεια να συγκρατήσει όρθιο το ακροδεξιό μόρφωμα του ΛΑΟΣ, που συνετρίβη μετά τη φιλομνημονιακή στροφή του.

Έτσι το προηγούμενο Σάββατο το ΛΑΟΣ διοργάνωσε στα γραφεία του στην οδό Καλλιρρόης φιλανθρωπική υποτίθεται εκδήλωση, όπου μοίραζε ρούχα σε Έλληνες πολίτες. Για να τονιστεί οπωσδήποτε ότι αποκλείονται οι μετανάστες και οι φτωχοδιάβολοι με σκούρο δέρμα, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Κωστής Αϊβαλιώτης, ανέλαβε μέσω twitter να υπογραμμίσει τον αποκλειστικά ελληνοκεντρικό χαρακτήρα της πρωτοβουλίας: «Μοιράζουμε φαΐ  καινούργια  ρούχα και παιδικά είδη σε Έλληνες. Δεν θέλει λεφτά. Μυαλό και αγάπη θέλει», έγραψε.

Για να καταστήσει σαφές ότι ανταγωνίζεται τη Χρυσή Αυγή, σημείωσε: «Διασκεδάζω με τους ακραίους που ζορίζονται γιατί αρχίσαμε την διανομή καινούργιων ρούχων, φαγητού και παιδικών ειδών μόνο σε ΕΛΛΗΝΕΣ». Παράλληλα, εξήγγειλε και ρατσιστικά συσσίτια: «Από την ερχόμενη Δευτέρα ο ΛΑΟΣ αρχίζει συσσίτια μόνο για Ελληνικές οικογένειες».

Βέβαια, το ΛΑΟΣ ακόμη δεν έφτασε στο άκρον άωτον του τυφλού ρατσιστικού μίσους, που το άγγιξε η Χρυσή Αυγή με τις αιμοδοσίες «μόνο για Έλληνες». Ο Γιώργος Καρατζαφέρης επιστρέφει στις ρίζες συγκρότησης του αντιδραστικού κόμματός του, τα ξενοφοβικά και υπερ-δεξιά αντανακλαστικά κομματιού της ελληνικής κοινωνίας. Η αχίλλειος πτέρνα του πάντως, η συμμετοχή του στην κυβέρνηση Παπαδήμου και η στήριξη στο Μνημόνιο, θα παραμένει μια πληγή πάντα ανοιχτή, και στον άγριο ανταγωνισμό για την επιβίωση που έχει με τη Χρυσή Αυγή, περιμένουμε να δούμε πολλά…

Απάντηση