Οχετός ΛΑΟΣ κατά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Σε μια πρωτοφανή στοχοποίηση και μια εμετική συκοφαντία προχώρησε το ΛΑΟΣ, στην προσπάθεια του Καρατζαφέρη να παραβγεί στην αποκρουστικότητα και το άρωμα υποκόσμου τη Χρυσή Αυγή. Με αφορμή τις εξαγγελθείσες λαϊκές κινητοποιήσεις την 25η Μαρτίου, το ΛΑΟΣ επιτίθεται κατά του Δημοτικού Συμβούλου της Αθήνας και στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέτρου Κωνσταντίνου με τον πιο χυδαίο τρόπο: Αποκαλεί διαδηλωτές «πράκτορες του εποικισμού», «επιδοτούμενους αντιρατσιστές του Κωνσταντίνου», ενώ δεν διστάζει να ξεστομίσει και το πιο ανατριχιαστικό: «έξω δολοφόνοι της Μαρφίν»! Η ανακοίνωση έχει τον τίτλο «Το σκυλολόι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατά της ΕΛ.ΑΣ ενώ η Αθήνα βυθίζεται στο χάος».

Η ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα του ΛΑΟΣ:

«Tόνοι χαρτιού κολλήθηκαν σε όλο το λεκανοπέδιο για το περιβόητο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο και το αποτέλεσμα ήταν να μαζευτούν μόλις 500 άτομα και αυτά οι μισοί λαθρομετανάστες αφού και οι ίδιοι τους έφτυσαν. Οι κάτοικοι αντιστάθηκαν σθεναρά στους πράκτορες του εποικισμού και παρά την κρατική και ακροαριστερή τρομοκρατία ακύρωσαν στην πράξη τις νεοταξικές φιέστες των επιδοτούμενων αντιρατσιστών .

Οι επιδοτούμενοι “αντιρατσιστές” του Κωνσταντίνου σήμερα αφού έκαναν μία τρύπα στο νερό με την δήθεν αντιρατσιστική και την δήθεν συναυλία που δήθεν θα έκαναν στον Άγιο Παντελεήμονα, τώρα θέλουν να ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ και να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ την παρέλαση της 25ης Μαρτίου…Οι Έλληνες πρέπει να αντισταθούν στις μεθοδεύσεις της αριστεράς η όποια ακονίζει τα μαχαίρια της για να μετατρέψει τη χώρα σε σε σορό (το αφήνουμε αδιόρθωτο) από ερείπια.

ΕΞΩ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ MARFIN»

Απάντηση