Λαγκάρντ: Στην υγειά των κορόιδων (video)

Πολλά dislike στη Λαγκάρντ. Αναγνωρίζει το κουράγιο των Ελλήνων που οδηγούνται στη σφαγή χωρίς να διαμαρτύρονται (σαν τα αρνιά το Πάσχα)

Νέα προκλητική παρέμβαση της προέδρου του ΔΝΤ λίγες μέρες αφού κάλεσε τον ελληνικό λαό να μην καταφύγει «σε περιθωριακά κόμματα που λαϊκίζουν»

Το πιο σύντομο ανέκδοτο η λέξη ‘Ελληνες για τους φίλους του ΔΝΤ, κάνει τους πάντες να ξεκαρδίζονται. Γιατί άραγε; 

Γεμίζει το στόμα της Λαγκάρντ από ευτυχία όταν προφέρει το όνομα Papadimos μιλώντας στο  νεοφιλελεύθερο Ινστιτούτο Brookings, στην Ουάσιγκτον.  Αφού προχώρησε σε προεκλογική παρέμβαση στα εσωτερικά μιας κυρίαρχης χώρας καλώντας τους ¨Ελληνες να ψηφίσουν Μνημονιακά

τους Έλληνες ψηφοφόρους (σαν τι;)  να μην καταφύγει ο Ελληνικός λαός σε «περιθωριακά κόμματα που λαϊκίζουν

. «Εσείς οι Έλληνες, (πολλά γέλια το εκλεκτό κοινό από κάτω),  έχετε χίλια δύο αρνητικά»  λέει στο βίντεο η κακιά μάγισσα του ΔΝΤ αλλά έχετε και θετικά «είστε πολύ γενναίοι, (πολύ μαλάκες θέλει να πει), και έχετε τόσο θάρρος που αντιμετωπίζετε όλα αυτά τα μέτρα λιτότητας, τις μειώσεις στους μισθούς, που πληρώνετε τόσους φόρους με χαμόγελο».   (Ας τολμήσει να πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα και τότε θα δει τι σημαίνει πραγματικό θάρρος,  και γενναιότητα. 

«Θα έλεγα επίσης ότι οποιαδήποτε πρόοδος έχει σημειωθεί στον φοροεισπρακτικό μηχανισμό αποτελεί πολύ θετική εξέλιξη για τη χώρα.  Αποτελεί επίσης πολύ θετικό στοιχείο το γεγονός ότι η κυβέρνηση συνασπισμού υποστήριξε και καθοδήγησε την χώρα σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή.  Γι’ αυτό επικροτώ τις προσπάθειες του κ. Παπαδήμου, (her lapdog), προς αυτή την κατεύθυνση» συνεχίζει.

Η ετήσια σύνοδος του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας θα πραγματοποιηθεί την άλλη εβδομάδα στην Ουάσιγκτον.

Ας τους σβήσουμε λοιπόν το χαμόγελο από τα χείλη

Απάντηση