Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καταγγέλλει εκστρατεία γελοιοποίησης του

Δεν έχει άδικο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης όταν καταγγέλλει την επίθεση που εξαπολύει ο σημερινός κυριακάτικος Τύπος ενάντια στο πρόσωπό του. Μια επίθεση η οποία, θα προσθέταμε, συντελείται και από τα ιδιωτικά κανάλια, αλλά και από τα κόμματα του «μνημονιακού τόξου», ιδίως το Ποτάμι, που ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, στη συζήτηση της Τετάρτης στη Βουλή, δεν επέκρινε τη ληστρική συμφωνία, αλλά ζήτησε την αποπομπή από τον ΣΥΡΙΖΑ όσων εναντιώνονται σ’ αυτήν!

Ο Π. Λαφαζάνης και η Αριστερή Πλατφόρμα παρουσιάζονται από τον Τύπο σαν καρικατούρα με στόχο να γελοιοποιηθούν και να εξευτελιστούν όσοι αντιστέκονται στο μνημονιακό μονόδρομο.

. H πρακτική΄των μεγάλων ΜΜΕ θυμίζει τη χιτλερική προπαγάνδα, όταν σε γελοιογραφίες της εποχής οι Εβραίοι απεικονίζονταν σαν αρουραίοι. Τώρα, ελλείψει λογικών επιχειρημάτων, τα συστημικά μέσα μιλούν για το «λήσταρχο Παναγιώτη». Μήπως ο τέως  υπουργός έχει κάποια συγγένεια με τον Λήσταρχο Γιαγκούλα; Μήπως όταν ήταν μικρός έβλεπε ταινίες με τον Φαντομά; Ας το εξετάσουν κι αυτό!

Ολόληρη η δήλωση του Π. Λαφαζάνη έχει ως εξής:

Η βρώμικη και συκοφαντική επίθεση, που εξαπολύει, σύσσωμος, σχεδόν, με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις στοιχειώδους αντικειμενικότητας, ο κυριακάτικος συστημικός Τύπος στο πρόσωπό μου και στην «Αριστερή Πλατφόρμα», ξεπερνάει κάθε προηγούμενο στα μεταπολιτευτικά χρονικά και θυμίζει άλλες σκοτεινές και ανώμαλες εποχές στη διαδρομή της χώρας.

Χαρακτηρισμοί όπως «ο λήσταρχος Παναγιώτης» και φράσεις με πηχυαίους τίτλους και υπότιτλους όπως «Μετά το νομισματοκοπείο ετοιμάζονται για ριφιφί στο ΣΥΡΙΖΑ», θα «έπαιρναν τα ευρώ από τις θυρίδες και τα μετρητά από τα σπίτια», οι «συνωμότες της δραχμής και η μυστική προετοιμασία της ομάδας Λαφαζάνη για έφοδο στην Τράπεζα της Ελλάδος», ούτε σε καταδικασμένους για βαρύτατα εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου δε θα μπορούσαν να αποδοθούν.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι συκοφαντίες των λασπολόγων θα πέσουν στο κενό, όπως στο κενό έπεσε η πλύση εγκεφάλου υπέρ του «ναι» που επιχείρησαν να κάνουν στον ελληνικό λαό στο πρόσφατο δημοψήφισμα. Γιατί ο ελληνικός λαός ξέρει πολύ καλά ότι αυτή η επίθεση των περισσότερων συστημικών μέσων δε στοχεύει κυρίως πρόσωπα αλλά πρώτα απ’ όλα τη γενικότερη σκληρή προσπάθεια να υπάρξει μια ανεξάρτητη και κυρίαρχη Ελλάδα χωρίς μνημόνια και λιτότητα, μια Ελλάδα με βαθιά διαγραφή του χρέους, ικανή να υπερβεί τις δυσκολίες και να ακολουθήσει δρόμους ανάκαμψης και ανασυγκρότησης.

 

 

Απάντηση