Οι κρεβατομουρμούρηδες και ο Άδωνις

Την τέχνη της πρόκλησης την κατέχει, όπως έχει αποδείξει η λαμπρά του πορεία στο twitter αλλά και στις τηλεπωλήσεις. Όμως το να δηλώνει ο ίδιος μαζί με τη μνημονιακή κομπανία «γενναίος», φιλοδωρώντας τον υπόλοιπο λαό με τα επίθετα «γραφικοί, κρεβατομουρμούρηδες, κομμουνιστές και ναζί» πάει πολύ.

Ο λόγος για τη νέα μορφή της ιστοσελίδας του Άδωνη Γεωργιάδη στο πάνω μέρος της οποίας ξεχωρίζει ένα μπάνερ με τις συγκεκριμένες φράσεις. Από τον δημιουργικό του οίστρο δεν ξέφυγαν ούτε οι μετριοπαθείς δημοσιογράφοι Γιώργος Παπαδάκης και Γιώργος Αυτιάς, των οποίων η απροθυμία να προσκυνήσουν τη μνημονιακή ορθοδοξία τους ενέταξε κατά την γεωργιάδεια συνοδική απόφαση στους «δημαγωγούς των ΜΜΕ που ευθύνονται περισσότερο από τους πολιτικούς για την κατάντια της χώρας».

Όμως, Άδωνη, όχι και γενναίος, εσύ και οι 153 ναινέκοι. Οσφυοκάμπτες των Γερμανών, δούλοι της οικονομικής εξουσίας, δεσμευμένοι στα μεγάλα αφεντικά, φανατικά δοσμένοι στο δίκιο των λίγων, τυφλωμένοι από το ταξικό μίσος, παρτάκηδες και γατζωμένοι στην εξουσία ελέω ΜΜΕ. Τίποτα παραπάνω!

Απάντηση