Στη δικαιοσύνη κατά πλαστών λογαριασμών στο twitter το ΚΚΕ

 

Στη Δικαιοσύνη απειλεί ότι  θα προσφύγει το ΚΚΕ, εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία του για τη συνέχιση της λειτουργίας πλαστών λογαριασμών στο twitter και στο facebook στο όνομα του ΚΚΕ και της ΓΓ της ΚΕ του κόμματος Αλέκας Παπαρήγα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, την πρώτη ευθύνη για την ύπαρξη αυτών των πλαστών λογαριασμών που συκοφαντούν προκλητικά το ΚΚΕ και εξαπατούν καλοπροαίρετους χρήστες του διαδικτύου έχουν το Twitter και το Facebook, τόσο γιατί επέτρεψαν την ανάρτησή τους χωρίς να ζητήσουν ή να διασταυρώσουν στοιχεία όσο και γιατί επιτρέπουν τη λειτουργία τους παρά τις ανακοινώσεις του ΚΚΕ και τις διαμαρτυρίες του προς τις εταιρίες αυτές.

«Το ΚΚΕ για να αντιμετωπίσει τη διαβολή και την προβοκάτσια και για να βάλει τέλος στην εξαπάτηση ή στην παγίδευση, εκτός από την πολιτική καταγγελία, είναι αποφασισμένο να προχωρήσει και στις απαραίτητες νομικές ενέργειες» καταλήγει.

Εδώ αξίζει να κάνουμε το διαχωρισμό ότι άλλο να απειλείς ότι θα εξασκήσεις τα νόμιμα δικαιώματά σου και άλλο να το κάνεις.  Το ΚΚΕ ως νόμιμο κόμμα μπορεί απλά να ζητήσει από το twitter και το facebook απλά το κλείσιμο των ψευδεπίγραφων λογαριασμών, οι οποίοι (στο βαθμό που έχουμε δει) μοιάζουν περισσότερο  με πλακίτσα (και όχι τόσο κακοπροαίρετης) από τη μεριά κάποιων χρηστών και όχι έργο σατανικών εγκεφάλων.   Χαρακτηριστική της  φτηνής ισοπεδωτικής αντι-ΚΚΕ αντίληψης στο διαδίκτυο και η τελευταία ανάρτηση του blogger Πιτσιρίκου ότι «το ΚΚΕ είναι νεκρό«. Ευτυχώς ζωή υπάρχει και εκτός ίντερνετ και εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι που αγωνίζονται εναντίον της σύγχρονης βαρβαρότητας το γνωρίζουν καλύτερα από πρώτο χέρι.  Ελπίζουμε πάντως να μην προχωρήσει το ΚΚΕ στις απειλές του γιατί κάτι τέτοιο θα αξιοποιηθεί από μηχανισμούς πολύ χειρότερους από τα διαδικτυακά «τρολ».

One thought on “Στη δικαιοσύνη κατά πλαστών λογαριασμών στο twitter το ΚΚΕ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: