Παπαρήγα: Το ΚΚΕ παίζει όπως η Μπάγερν

 

Με την τακτική που ακολούθησε η Μπάγερν Μονάχου στη Μαδρίτη, παρομοίασε τη στρατηγική του ΚΚΕ η γγ του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.  Και εκεί που περιμέναμε μια βαθύτερη ανάλυση ότι η γερμανική ομάδα βάζει τη στρατηγική στο τιμόνι και υποτάσσει στο ευρύτερο σχέδιο την τακτική η Αλέκα υποστήριξε ότι η : «Η Μπάγερν είχε τον πολιτικό πυρήνα του ΚΚΕ. Επίθεση, επίθεση, επίθεση στο ξένο γήπεδο».  Το ΚΚΕ μιλάει για αντεπίθεση και ενισχύει εργατικούς αγώνες αλλά ταυτόχρονα υποστηρίζει ότι ο αντίπαλος είναι πολύ ισχυρός με βάση τους σημερινούς συσχετισμούς οπότε σημασία δίνει στην ενίσχυση της ομάδας για την επόμενη σεζόν, ενώ έχει χαρακτηρίσει αμυντικής σημασίας το σημερινό οικονομικό αγώνα.

«Δεν ήμουν με την Μπάγερν. Με καμία ομάδα. Παρακολουθώ ποδοσφαιρικούς αγώνες. Εχω κόψει να παρακολουθώ στην Ελλάδα αγώνες, αλλά οι δυο τελευταίοι ήταν εξαριετικοί. Η Μπάγερν δεν έκανε κατενάτσιο».

Λίγο αργότερα παραχωρώντας συνέντευξη τύπου, η κα Παπαρήγα εξέφρασε την αισιοδοξία της για την εκλογική μάχη και τις επιδόσεις του ΚΚΕ, αλλά την επαναστατική απαισιοδοξία της για την κατάσταση, στην οποία θα βρεθούν η χώρα και οι εργαζόμενοι, ιδιαίτερα η νεολαία, στις 7 Μαΐου. Μακάρι.

 

One thought on “Παπαρήγα: Το ΚΚΕ παίζει όπως η Μπάγερν

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: