ΚΚΕ: Αθωώνει ΓΑΠ και Παπαδήμο

«Το ΚΚΕ θα ψηφίσει λευκό στο ζήτημα της παραπομπής των πρώην πρωθυπουργών Παπανδρέου – Παπαδήμου», δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα στη Βουλή, μιλώντας για την παραπομπή προσώπων σε Προκαταρκτική Επιτροπή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

«Δυστυχώς, ούτε μέσα από τη Βουλή, ούτε μέσα από τη δικαιοσύνη περνάει πάντα η αλήθεια», τόνισε στην ομιλία της στη Βουλή συμπληρώνοντας ότι το αστικό πολιτικό σύστημα, «είναι καλά θωρακισμένο και όχι μόνο αυτό, αλλά πριν απ’ όλα η οικονομία είναι θωρακισμένη, ώστε μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις και για ελάχιστα πρόσωπα να μπορεί να περάσει η αλήθεια».

Σχολίασε την υπερασπιστική γραμμή των Γιώργου Παπακωνσταντίνου και Ιωάννη Διώτη, λέγοντας πως δίνουν την εντύπωση ότι χρησιμοποιούν επιπόλαια και κουτά επιχειρήματα. «Μήπως αποφάσισαν να συγκαλύψουν πολύ σοβαρά πράγματα και ενδεχομένως όχι για προσωπικό ενδιαφέρον; Μήπως εκβιάζονται ή αλληλοεξαρτώνται και επέλεξαν να δώσουν κουτές και επιπόλαιες απαντήσεις για να μη διαφανεί η αλήθεια;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ολόκληρη η ομιλία:

Απάντηση