94 κόκκινα κεριά

Ο κομμουνισμός δεν είναι ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή, αλλά ούτε και από κηδεία σε κηδεία. Με αφορμή τη συμπλήρωση 94 χρόνων από την ίδρυσή του, σε μια μάλιστα πολύ κρίσιμη καμπή για την επιρροή του, το ΚΚΕ και η Κομματική Οργάνωση Αττικής διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μεγάλη πολιτική και πολιτιστική εκδήλωση, μια πολιτική γιορτή με λίγα λόγια με συμμετοχή πολλών γνωστών καλλιτεχνών αλλά και με κεντρική παρέμβαση της γραμματέα του κόμματος, Αλέκας Παπαρήγα.

Όλες αυτές τις ημέρες μέλη του κόμματος και της ΚΝΕ πραγματοποιούν εξορμήσεις σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας, για να ενημερώσουν για την εκδήλωση αλλά και να κάνουν προπωλήσεις του εισιτηρίου που ανέρχεται στα 5 ευρώ. Ο Περισσός βρίσκεται προφανώς σε φάση αντεπίθεσης, καθώς με την πρόταση νόμου για κατάργηση των Μνημονίων, την ηλεκτρονική συγκέντρωση υπογραφών και την ίδρυση του πόρταλ του 902, δείχνει να μη δέχεται παθητικά την πρόσφατη εκλογική συρρίκνωση αλλά να προχωρά σε επιθετικές κινήσεις.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν από το ΚΚ των Λαών της Ισπανίας, ο Χούλιο Ντίαζ, Οργανωτικός Γραμματέας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕ και από το ΚΚ Τουρκίας ο Κεμάλ Οκουγιάν, μέλος της ΚΕ.

Θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Γιώργος Γεωργακάκης, Γιάννης Θωμόπουλος, Σύλβια Καπερνάρου, Βασίλης Λέκκας, Αφροδίτη Μάνου, Γιώργος Μεράντζας, Ευγενία Παναγιωτοπούλου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Σαρρής, Κώστας Σταυρόπουλος, Θανάσης Χουλιαράς, Τρίφωνο: Ερωφίλη, Γιώργος Περαντάκος, Χορωδία «Εμπρός». Τη μουσική διεύθυνση έχουν οι Τάσος Καρακατσάνης και Μανώλης Ανδρουλιδάκης. Τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Κώστας Σταματόπουλος.

Απάντηση