Κίνηση για τις Λαϊκές Ελευθερίες για τη νεοναζιστική παράσταση έξω από το Mega

 Η υποκρισίακαι το θράσος των χρυσαυγιτών, συγκρίνεται μόνο με τη θρασύτατη υποκρισία του μιντιακού κατεστημένου της χώρας, υπογραμμίζει σε σχόλιο της η Κίνηση για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα της Εποχής μας για την παράσταση του φιλοναζιστικού κόμματος έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.  Όπως σημειώνεται από τη μια η Χρυσή Αυγή κατουράει στην εξώπορτα του σταθμού συμφερόντων Μπόμπολα και στη Χαλκιδική υπερασπίζεται τα οικονομικά συμφέροντα του ομίλου!

Αναλυτικά:

Η α λα καρτ «αντισυστημική», αλλά παγίως νεοναζιστική, Χρυσή Αυγή έδειξε για μία ακόμη φορά το αποκρουστικό, χυδαίο και υποκριτικό πρόσωπό της. Εξάντλησε την «αντισυστημικότητά» της οργανώνοντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, με αφορμή την προβολή τουρκικής τηλεοπτικής σειράς, ανήμερα την 25η Μαρτίου. Οι «αντισυστημικοί» νεοναζιστές έφτασαν ανενόχλητοι στην είσοδο και στόλισαν με ταραμά την πρόσοψη του σταθμού. Πρωταγωνιστής της ενδοοικογενειακής παράστασης της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής Χρήστος Παππάς, ο οποίος, στην κορύφωση του σόου, ούρησε (!) στην εξώπορτα του σταθμού. Στη συνέχεια, καλυμμένος πίσω από τη βουλευτική του ιδιότητα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, αρνήθηκε τον έλεγχο στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, δηλώνοντας μεγαλόστομα: «Να σταματήσει η Βουλή να κάνει τα χατίρια των σφουγγοκωλάριων της Μέρκελ. Δίνουμε λόγο στη Ελληνική Δικαιοσύνη και στον Ελληνικό Λαό».

Βέβαια, παρά τη βαρύγδουπη δήλωση του κ. Παππά «Δεν απολογούμαστε! Δεν προσκυνάμε τον Μπόμπολα!», τις ίδιες ημέρες η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή φρόντιζε παράλληλα να υποστηρίξει θερμά τα οικονομικά συμφέροντα της οικογένειας Μπόμπολα στη Χαλκιδική, καλώντας -μεταξύ άλλων- και εκπρόσωπους του εργοδοτικού σωματείου της Eldorado Gold στα γραφεία της οργάνωσης. Είναι γνωστό ότι η «πάλη ενάντια στο σύστημα» που επικαλείται η Χρυσή Αυγή, εξαντλείται μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης, αφού έως σήμερα έχει στηρίξει όλες τις επιλογές της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Από την εκποίηση της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς του Μιχάλη Σάλλα, έως το διορισμό του παράγοντα στο σκάνδαλο ΑΓΕΤ Ηρακλής, Στέλιου Σταυρίδη, στο ΤΑΙΠΕΔ.

Η υποκρισία όμως και το θράσος των νεοναζιστών, έρχεται να αναδείξει την εξίσου θρασύτατη υποκρισία του μιντιακού κατεστημένου της χώρας. Τα κανάλια της τηλεόρασης, αφού ανέδειξαν το νεοναζισμό ως θέαμα και ως μόδα, αφού αδιαφόρησαν για τα δεκάδες ρατσιστικά εγκλήματα που πολλαπλασιάζονται παράλληλα με την αύξηση της επιρροής της Χρυσής Αυγής, αφού δεν τολμούσαν καν να μιλήσουν για νεοναζισμό, αλλά προτιμούσαν να αποπροσανατολίζουν με τις «θεωρίες των άκρων» εξομοιώνοντας φασίστες με αντιφασίστες, θυμήθηκαν ξαφνικά τη Δημοκρατία. Έπρεπε να χτυπηθούν τα ίδια από τα τηλεοπτικά υποπροϊόντα τους για να αρχίσουν να ψελλίζουν τη λέξη «ναζισμός», υποκρινόμενα τα θύματα. Ένα μιντιακό κατεστημένο που αγκάλιασε και προώθησε τα πογκρόμ εναντίον ασθενών γυναικών, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τη βία και την αυθαιρεσία των οργάνων καταστολής, μπόρεσε να μυρίσει την ουρία ενός χουντικού βουλευτή, όντας ανίκανο να οσφρηστεί τη νεοναζιστική μπόχα που αναδύεται σε κάθε γωνιά της χώρας τους τελευταίους μήνες.

Απάντηση