Μετά την «Κατάρα του πράσινου σκορπιού»… η κατάρα του ΣΥΡΙΖΑ!

 

Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαββατογεννημένος και πιάνουν οι κατάρες του; Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το κακό μάτι και ματιάζει; Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μυστικό τμήμα βουντού, με τυφλά εκτελεστικά όργανα τους αναρχικούς; Όταν οι λογικές εξηγήσεις δεν μπορούν να ερμηνεύσουν την πραγματικότητα, ο μόνος δρόμος είναι η μεταφυσική!

Αυτό προκύπτει από την τελευταία ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας μετά την πραγματικά άνανδρη (και πολύ ύποπτη) επίθεση στο σπίτι του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου:

 «Είναι, πλέον, καταγεγραμμένο ότι, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιούσε εκπροσώπους του Τύπου, ακολούθησαν βομβιστικές επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων, όταν στοχοποίησε τη Νέα Δημοκρατία, οι κουκουλοφόροι έβαλαν στο στόχαστρο τα γραφεία του κόμματος και από τη στιγμή που αποκάλεσε Γκέμπελς τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και χαφιεδίστικες τις δηλώσεις του, ήλθε η σειρά συγγενικού του προσώπου να υποστεί την άνανδρη επίθεση

Δηλαδή άμα ο ΣΥΡΙΖΑ βάλει κάποιον στο μάτι ή μάλλον άμα πιάσει κάποιον στο στόμα του, αυτός ο κάποιος κάτι κακό θα πάθει! Άραγε η πρόσφατη περιπέτεια του Αντώνη Σαμαρά με το μάτι του ήταν τυχαία ή έβαλε και εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ το χεράκι του;

Η επίθεση του κυβερνητικού και μιντιακού κατεστημένου κατά του ΣΥΡΙΖΑ είναι χονδροειδής, αλλά τόσο σφοδρή που το κόμμα αντιδρά με απολογητικές και σπασμωδικές κινήσεις (βλ. δηλώσεις Τσίπρα περί νοικοκυραίων). Ο στόχος δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ό,τι κινείται ή μπορεί να κινηθεί στο κοντινό μέλλον. Στόχος είναι η ίδια η κριτική στην κυβέρνηση και στα στελέχη της και δεν είναι τυχαίες οι συκοφαντικές επιθέσεις κατά του portal του ΣΥΡΙΖΑ, του left.gr. Το θέμα δεν είναι να υπερασπιστούμε τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ από τις άδικες επιθέσεις, αλλά την ίδια τη δημοκρατία, το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης της πολιτικής γνώμης, την ελευθερία της κριτικής.

Είναι αυτονόητο ότι τα γκαζάκια σε κατοικίες πολιτικών και δημοσιογράφων τροφοδοτούν το κυβερνητικό παραλήρημα περί ανομίας, συμπληρώνουν το παζλ των εισβολών στις καταλήψεις και ανοίγουν το δρόμο για ένα όργιο δικαστικών διώξεων και για άγρια (αυτο)λογοκρισία.

Απάντηση