Ο Κασιδιάρης θέλει Μαρκεζίνη

Μια προσωπικότητα διεθνούς κύρους χρειάζεται σήμερα η Ελλάδα, δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε συνέντευξή του στο δελτό ειδήσεων της Ελλης Στάη στη ΝΕΤ (14/5). Ο ίδιος θεωρεί ότι πιο «κατάλληλος» είναι ο Βασίλειος Μαρκεζίνης, αν και διευκρίνισε ότι αυτή ΔΕΝ είναι πρόταση της Χρυσής Αυγής.

Από τα (πνευματικά) σαλόνια του Κέμπριτζ, στα αλώνια της κεντρικής πολιτικής σκηνής: δεν τον έχουμε για τόσο ανόητο τον «σερ», αν και ποτέ δεν πρέπει να λέει κανείς ποτέ. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν αυτός που πρώτος, σε ανύποπτο χρόνο, πρότεινε για πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο τον οποίο αργότερα τα μεγάλα ΜΜΕ και τα τρία κόμματα ανακήρυξαν «καταλληλότερο».  Το όνομα του Μαρκεζίνη έχει παίξει άλλωστε ως μια πολύ καλή επιλογή για μια πιθανή συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ.

Ενδιαφέρον είναι πάντως ότι οι εθνικοσοσιαλιστές από τώρα βιάζονται να παίξουν μπάλα στο μεγάλο παιχνίδι των κυβερνήσεων συνεργασίας και ας μη θέλει κανείς να παίξει μπάλα μαζί τους…ακόμα.  Ίσως μετά από ένα χρόνο τηλεοπτικής καθημερινής πλύσης εγκεφάλου,  η ακραία αυτή πιθανότητα να μη μοιάζει τόσο μακρινή και το σύνθημα «ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-νεοναζί όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί» να αποκτήσει νέο νόημα.

One thought on “Ο Κασιδιάρης θέλει Μαρκεζίνη

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: