Εξακολουθεί να προκαλεί ο Κασιδιάρης

 Το πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής εξακολουθεί να απειλεί, αυτή τη φορά όχι με τις γροθιές του, αλλά με τη δήλωσή του στην ιστοσελίδα της οργάνωσής του όπου δηλώνει ότι θα μεταβεί αυτοπροσώπως στην Εισαγγελία για να μηνύσει τους “φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος του το τελευταίο διήμερο”.

Σκηνοθετημένα” υποστηρίζει ότι ήταν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο στούντιο του ΑΝΤ1 “με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους του αντίδρασης”. Όλα όσα ακολούθησαν, σύμφωνα με τον Κασιδιάρη, ήταν για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη ώστε να πληγεί πολιτικά η Χρυσή Αυγή. Επίσης δηλώνει ότι δεν κρύφτηκε γιατί φοβήθηκε, αλλά για να μη δώσει στα κανάλια τη χαρά να τον παρουσιάσουν δεμένο με χειροπέδες…

Σατανικός πρέπει να ήταν ο εγκέφαλος που σκηνοθέτησε τα γεγονότα. Πρώτα τοποθέτησε ένα ποτήρι νερό πλάι στο χέρι του Κασιδιάρη ώστε ο Ράμπο να μπουγελώσει τη Ρένα Δούρου. Ύστερα, ο σκηνογράφος τοποθέτησε μια εφημερίδα πλάι στο χέρι της Λιάνας Κανέλλη ώστε εκείνη να χιμήξει πάνω στον Κασιδιάρη και να του προξενήσει βαριές σωματικές βλάβες με αυτό το φονικό όπλο. Μετά συνεργείο μακιγιέρ μαύρισε με καραμπογιά το μάτι της Λιάνας ώστε να φαίνεται δαρμένη. Όσο για το “όχι, όχι, όχι!” που κραύγαζε ο Γιώργος Παπαδάκης, ίσως αυτό που εννοούσε ήταν «όχι τόσο ελαφριές μπουνιές, βάρα πιο δυνατά, Ηλία”.

One thought on “Εξακολουθεί να προκαλεί ο Κασιδιάρης

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: