Καταγγελία: Ντροπή σας κύριε Κανέλλη, δεν είστε αλληλέγγυος αλλά τραμπούκος!

Στις συκοφαντίες του «επαγγελματία απεργοσπάστη» Ηλία Κανέλλη απάντησε ο απολυμένος του ΔΟΛ Παναγιώτης Βενέτας.  Ο γνωστός για τις δεξιές και φιλο-εργοδοτικές του θέσεις δημοσιογράφος των Νέων Η. Κανέλλης την Πέμπτη 6η Δεκεμβρίου επιχείρησε να περάσει από τις γραμμές των συγκεντρωμένων και να εισέλθει ετσιθελικά στο κτίριο από την είσοδο που είχαν αποκλείσει συμβολικά τα μέλη του σωματείου που ανήκει ο απολυμένος. Είκοσι μέτρα μακριά υπήρχε ανοιχτή είσοδος απ’ την οποία θα μπορούσε να εισέλθει ανενόχλητος.  Ο Κανέλλης κατήγγειλε προπηλακισμό του και δέχτηκε την αμέριστη αλληλεγγύη σύσσωμου του μνημονιακού στρατοπέδου.

 

Ωστόσο η απάντηση του απολυμένου Παναγιώτη Βενέτα μέσω του κοινωνικού δικτύου facebook λέει μια άλλη ιστορία:

 Είμαι ο απολυμένος Παναγιώτης Βενέτας και στέλνω αυτό το μήνυμα από το προφίλ φίλου μου!

 1) Ο Ηλίας Κανέλλης λέει ψέματα ότι είναι αλληλέγγυος σε εμένα!

 2) Σε όλες τις κινητοποιήσεις που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια στον ΔΟΛ πάντα προσπαθούσε να δημιουργήσει πρόβλημα βρίζοντας τραμπουκίζοντας και απειλώντας.

 3) Σήμερα έκανε ακριβώς το ίδιο! Το σωματείο μου για συμβολικούς λόγους και μόνο έκλεισε (πιαστήκαμε αλυσίδες που λέμε) την κεντρική είσοδο του ΔΟΛ (Μιχαλακοπούλου 80), ενώ ενημερώναμε για το μικρό αυτό διάστημα της μιας ώρας που συμβολικά όπως προείπα τους εργαζόμενους οτι μπορούν να εισέλθουν στο κτήριο απο την διπλανή πόρτα στην γωνία επι της οδού Παπαδιαμαντοπούλου η οποία απέχει μόλις 20 ή 30 μέτρα το πολύ. Ο κύριος Κανέλλης έβριζε και έσπρωχνε τα μέλη του σωματείου και αλληλέγγυους και απειλούσε. Στη είσοδο του ΔΟΛ υπήρχε αστυνομική δύναμη με την οποία δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα καθ’ όλη την διάρκεια της παρέμβασης. Ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης (τον οποίο μπορούμε ανα πάσα στιγμή να καλέσουμε ως μάρτυρα για το συμβάν, αν τελικά προβούν σε μηνύσεις μέλη του σωματείου και μέλη της εργασιακής επιτροπής ΔΟΛ αλλά και αλληλέγγυοι) όταν είδε τον κύριο Κανέλλη να βρίζει να σπρώχνει να απειλεί και να τραμπουκίζει τον κόσμο, βγήκε έξω και είπε με αυστηρό ύφος στον κύριο Κανέλλη ότι θα έπρεπε να ντρέπεται και να σταματήσει τις βιαιοπραγίες! Επαναλαμβάνω ότι δεν είχε δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα με τους εργαζόμενους και την αστυνομική δύναμη.

 4) Όσοι τον γνωρίζουν τον κύριο Κανέλλη μπορούν να καταλάβουν!!! Όσοι δεν τον γνωρίζουν καλό θα ήταν να μην πιστεύουν τόσο εύκολα ό,τι ακούνε και να ρωτάνε πριν βγάλουν ατυχή λανθασμένα και προσβλητικά συμπεράσματα για τα σωματεία εργαζόμενους και άνεργους που ήταν εκεί!!!

 5) Τώρα λοιπόν είστε όλοι όσοι βιαστήκατε να καταδικάσετε τα θύματα ως θύτες ενήμεροι για το τι συνέβη εκεί!!! Είμαι καλόπιστος και θα υποθέσω ότι δεν γνωρίζετε τον κύριο Κανέλλη και το ποιόν του!!! Ρωτήστε και θα μάθετε!!!

 Βενέτας Παναγιώτης.

 ΥΓ-1.Τα σωματεία και οι δράσεις τους δεν είναι παράνομα όπως θα ήθελε ο κύριος Κανέλλης και οι όμοιοί του να είναι!!!

 ΥΓ-2.Περιμένω απο όλους και όλες που πήρατε θέση υπέρ του κυρίου Κανέλλη (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ), αφού το ψάξετε το ζήτημα και σίγουρα θα διαπιστώσετε ότι είναι όπως τα λέω, να ζητήσετε συγνώμη και να καταδικάσετε τον τραμπούκο κύριο Κανέλλη εδώ στο ίδιο μέρος που πήρατε θέση υπέρ του!!!

 6) Είναι εντυπωσιακό πάντως το πόσο εύκολα μπορεί ο οποιοσδήποτε κύριος Κανέλλης να παραπληροφορήσει και να βρει κοινό το οποίο ως καλά εκπαιδευμένος δημαγωγός και ψεύτης το οποίο θα τον υποστηρίξει!!!

 7) Ντροπή σας, κύριε Κανέλλη, που δεν έχετε καν την αξιοπρέπεια να παραδεχτείτε ότι εσείς επιτεθήκατε, δεν σας πείραξε κανείς, και ότι φυσικά δεν είστε αλληλέγγυος όχι μόνο σε μένα, αλλά σε κανέναν άλλο εργαζόμενο!!!

Απάντηση