Καταγγελία Καμμένου: «Πόσο πάει κυρία Μιράντα Ξαφά; Τελειώσατε»

Σε σοβαρή καταγγελία κατά της ακραίας νεοφιλελεύθερης κυρίας Μιράντας Ξαφά, πρώην στελέχους του ΔΝΤ και νυν στέλεχος της Δράσης (του Στέφανου Μάνου) για την κοινή επαγγελματική της πορεία με την ξάδελφη του Γ. Παπακωνσταντίνου και τη χρηματοδότηση της «αμαρτωλής» ΜΚΟ του Γ. Παπαντωνίου προχώρησε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μέσω των κοινωνικών δικτύων.   Ο λόγος του Πάνου Καμμένου παραμένει χαοτικός με περισσότερα υπονοούμενα παρά συγκεκριμένες πληροφορίες και θα βοηθούσε αν ήταν λίγο πιο συγκεκριμένος και παρουσιάσει τα στοιχεία που έχει στα χέρια του.

Σε κάθε περίπτωση οι καταγγελίες  έχουν σημασία εφόσον γίνονται από αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος και αξίζουν διερεύνησης.   Η Μιράντα Ξαφά σε συνέντευξη της την Πέμπτη στη Χριστίνα Κοραή για τα  Επίκαιρα αφού έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Στουρνάρα και των μέτρων λιτότητας υποστήριξε:

«Μεγαλύτερο εμπόδιο στις μεταρρυθμίσεις είναι η αδικαιολόγητη ανοχή της Πολιτείας απέναντι στις συντεχνίες, στους επαγγελματίες συνδικαλιστές, στους αιώνιους φοιτητές κλπ. Πληρώνουμε σήμερα την ανοχή της πολιτείας στην ασυδοσία σε όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης.  Η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που προβλέπονται στο μνημόνιο έχει προκαλέσει μια σειρά συγκρούσεων «προστασίας των κεκτημένων».

Μένει να δούμε αν στους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές που καταγγέλλει περιλαμβάνει και τον εαυτό της εάν ευσταθούν οι καταγγελίες.

 

Αναλυτικά στην ανοιχτή επιστολή ο Π. Καμμένος γράφει με το γνωστό του στιλ:

«Μιράντα Ξαφά……

Πριν γίνεις συνέταιρος του Μαργέλλου, της λίστας Λαγκάρντ , του Γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού, του συμμαθητή του ΓΑΠ , του Σαμαρά , του Μάκκα του…….

 Πριν πάρεις την θέση στο ΔΝΤ…

 Απο ποιά εταιρεία έφυγες;

 Αντικαταστάθηκες απο την Παπακωνσταντίνου την ξαδέλφη της λίστας;

 Χρηματοδοτούσατε την ΜΚΟ του  ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ;

 Ποιός καθηγητής τα έπαιρνε μήπως ο μάρτυρας του Αntricos;

 ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ;

 ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ»

Απάντηση