Ο Ήλιος και η σκιά του διαψεύδουν την ΕΛ.ΑΣ

Μάρτυρας ο ήλιος και οι σκιές ότι οι φωτογραφίες ΔΕΝ τραβήχτηκαν μέρα μεσημέρι, τα σημάδια δεν έγιναν από συμπλοκή. 

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια…και μακρείς ίσκιους. 

Τα ψηφιακά ίχνη δείχνουν ότι μεταξύ μία και δύο το μεσημέρι πάρθηκαν οι φωτογραφίες των τεσσάρων που εμπλέκονται στη ληστεία στο Βελβεντό και τις οποίες παρουσίασε η Αστυνομία  το Σάββατο για να δείξει ότι η κακοποίηση στα πρόσωπά τους έγινε στη συμπλοκή πριν τη σύλληψη. Ετσι, υποτίθεται ότι διαψεύδεται ο ισχυρισμός περί βασανιστηρίων.

Το ρολόι όμως πίσω από τον κρατούμενο Μπουρζούκο δείχνει 8.25 -πρωί και όχι βράδυ αφού το φως του ήλιου ξεχύνεται άπλετο από τα παράθυρα, όπως φαίνεται και σε άλλες φωτογραφίες.

Ας υποθέσουμε ότι οι αστυνομικοί του Α.Τ. Βέροιας ξέχασαν να αλλάξουν μπαταρία στο ρολόι… Περικοπές, φόρτος δουλειάς, ποιος ξέρει. Ξέχασαν όμως ότι εκτός από το φως του ήλιου υπάρχει και η σκιά -και η σκιά του ρολογιού στον τοίχο πέφτει δεξιά του ρολογιού (αριστερά στην πραγματικότητα)! Αυτό σημαίνει ότι είναι πρωί και όχι μεσημέρι όταν οι ακτίνες πέφτουν λοξά… Οσο σηκώνεται ο ήλιος τόσο η επιφάνεια της σκιάς περιορίζεται καθώς οι ακτίνες αρχίζουν να πέφτουν σχεδόν κατακόρυφα. Ακριβώς το ίδιο παρατηρείται και σε άλλη φωτογραφία του Μπουρζούκου, όπου δεν εμφανίζεται το ρολόι αλλά είναι εμφανείς οι λοξές σκιές στο δάπεδο, κάτι που είναι απίθανο να συμβεί μεσημεριάτικα!

 

images.watchit.gr
Οι σκιές στο δάπεδο δείχνουν ότι οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν λοξά, άρα είναι πρωί και η επόμενη μέρα της σύλληψης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μια πρόχειρη αυτοψία στο Α.Τ. Βέροιας θα μπορούσε να φανερώσει του λόγου μας το αληθές… ή το αναληθές (για το τελευταίο αμφιβάλλουμε αρκετά).

Κάποιος θα πρέπει να παραιτηθεί. Ή ο Ήλιος ή ο Δένδιας. Το σίγουρο είναι ότι ο Σέρλοκ Χολμς δεν θα ήθελε με τίποτα τον κ. Δένδια για βοηθό του.

 

roloi

 

Απάντηση