Ο Ιφικράτης Αμυράς απάντησε!!!

Η λάσπη της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για τον παραλίγο βουλευτή Α Αθήνας, έβγαλε τελικά μαργαριτάρι. Σε μια μακροσκελή του απάντηση στον Γιάννη Μιχελάκη από την προσωπική του ιστοσελίδα βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Πρώτα από όλα εντυπωσιάζει το γεγονός ότι η χρονολογία, 2012, μπαίνει σε εισαγωγικά. Μάλλον κάτι ξέρει που δεν ξέρουμε. Η αρχή του κειμένου ξεκαθαρίζει: «Οι στρατηγικοί σχεδιαστές του 4ου Ράιχ επιδιώκοντας την υπεροχή στο επικοινωνιακό πεδίο (information dominance), καθορίζουν το εννοιολογικό πλαίσιο των ελληνόφωνων δελτίων ειδήσεων με σκοπό ο υπόδουλος Ελληνικός Λαός να θεωρεί ότι τα συμφέροντά του είναι ταυτόσημα με τα συμφέροντα των Γερμανών κατακτητών».

Και το τέλος έκπληξη: «Γιάννη Μιχελάκη, το κόμμα σου δηλώνει ότι θα σεβαστεί πλήρως τις υπογραφές του μνημονίου και άρα την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, αμετακλήτως και άνευ όρων. Έχει καλώς. Και εμείς θα σεβαστούμε τις ιερές παρακαταθήκες των Πατρώων Θεών και των εθνικοαπελευθερωτικών αγώνων του Ελληνικού Λαού». Για ποιους θεούς μιλά; Αφήνουμε την απόλαυση των ενδιάμεσων θέσεων για το φιλοπερίεργο αναγνώστη.

Αντιγράφουμε μόνο ορισμένα από τα σχόλια που έλαβε αυτή η ανάρτηση:

Ρε φίλε, πήγαινε να το κοιτάξεις! Η επιστήμη έχει κάνει προόδους. ‘Ενα χαπάκι την ημέρα και θα είσαι περδίκι. Μη το αφήσεις γιατί μπορεί να έχει άσχημη εξέλιξη.

Πω πω … Λαστιχο την εχεις κανει .. ελεος.

Μάλλον σου χρειάζεται εξειδικευμένη επιστημονική βοήθεια αλλά χρειάζεται κι εσύ να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Ξέρεις το μίσος για τους άλλους ξεκινά από το μίσος προς τον εαυτό μας. Για ψάξ’ το λιγάκι.

Μιση σφαλιαρα ανθρωπος με φατσα Αβερελ Νταλτον θελει να ιδρυσει επαναστατικο στρατο. Τον τιτλο του αντικαταστατη του Λεβεντη ως το πιο αστειο ατομο στην περιφερεια της πολιτικης τον εχεις στο τσεπακι.
Για αρχη δοκιμασε Haldol. Αν δε δεις αποτελεσμα δοκιμασε Solian

Να’σαι καλά ρε παλικάρι, με έκανες και γέλασα βραδιάτικα…
Μόνος σου τα σκέφτηκες όλα αυτά;

Ιφικράτη αγόρι μου ,δέν πειράζει πού είσαι ψυχωτικός , κάποτε ή επιστήμη θά λυσει τό πρόβλημα σου , τό κακό όμως είναι ότι είσαι τελείως ανιστόρητος καί αγράμματος , μέ ένα μείγμα κακοχωνεμένου παλαιοτροτσκισμού , αρχειομαρξισμού , καί (διάσπαρτα ) μερικά ψήγματα από Μπακούνιν. Ιφικράτη αγόρι μου θέλεις διάβασμα.Ποτέ δέν είναι αργά.Γράψου στήν πρωτη δημοτικού κάποιου καλού σχολείου καί ποιός ξέρει , ίσως σέ μερικές δεκαετίες μάθεις ορθογραφία , γραμματική καί συντακτικό.

Μπράβο ρε φίλε είσαι σπουδαίος! Σε επικροτώ και να σου πω το γιατί. Έχεις αναγάγει σε επιστήμη την ΜΑΛΑΚΙΑ.

Η διπολική διαταραχή (γνωστή και ως μανιοκατάθλιψη) είναι μια ψυχιατρική ασθένεια που χαρακτηρίζεται από δύο συναισθηματικές διαταραχές, τη μανία και την κατάθλιψη.

One thought on “Ο Ιφικράτης Αμυράς απάντησε!!!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: