Ομοφοβία Ξανά: Τζήμερος διαγράφει Βαλλιανάτο μέσω facebook!

Διαβάστε τη συνέχεια πως δικαιολόγησε ο Θάνος Τζήμερος την απαίτηση για αποκλεισμό Βαλλιανάτου: «¨Αλλο γκέι ακτιβιστής, άλλο πολιτικός» και το βίντεο από τη συνέντευξη τύπου.

Ους ο Σκάι συνέζευξε… Τζήμερος μη χωριζέτω! (τελικά τα βρήκαν) 

kiss and make up από τους δύο άντρες μετά την παρεξήγηση

Ξέραμε ότι η Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζήμερου έχει ακροδεξιές θέσεις για πολλά θέματα.  Τώρα έγινε επικοινωνιακή καταιγίδα επειδή ο κ. Τζήμερος έβαλε βέτο στη συμμετοχή στη συμμαχία Δημιουργία Ξανά και Δράσης-ΦΙΣ του αρχηγού της (νεο) Φιλελεύθερης Συμμαχίας Γρηγόρη Βαλλιανάτου. Ο Τζήμερος τις πρώτες ώρες δεν αιτιολογούσε την απόφαση του να προχωρήσει χωρίς Βαλλιανάτο πέρα από την αναφορά στους αγώνες του Βαλλιανάτου για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. (edit: Η αιτιολογία εδώ) Και μάλιστα ανακοίνωσε την επιθυμία του να απομακρυνθεί ο Βαλλιανάτος μέσω...facebook: «Διαφωνούμε με τη συμμετοχή του Βαλλιανάτου καθέτως, οριζοντίως, διαγωνίως και με όποια άλλη κατεύθυνση θέλετε. Εκτιμούμε το χιούμορ του, την ευρυμάθειά του, τον θεωρούμε πετυχημένο ως ακτιβιστή για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων – αλλά μέχρι εκεί. Ελπίζουμε το θέμα να διευθετηθεί μέχρι αύριο. Θα ενημερωθείτε. Αν δεν διευθετηθεί, η συνολική συνεργασία ακυρώνεται.»    Ο Γ. Βαλλιανάτος απάντησε και αυτός με την προσφιλή του μέθοδο μέσω facebook : «…δεν διαπραγματεύτηκα ποτέ τις αξίες μου στη ζωή! …και δεν θα το κάνω τώρα!».  Στον όμιλο Αλαφούζου πρέπει να τραβάνε τα μαλλιά τους που το συνοικέσιο σκαλώνει σε τέτοια πεζά ζητήματα. Στη Φιλελεύθερη Συμμαχία, είναι οπαδοί του παραδοσιακού «αγνού και ανόθευτου» καπιταλισμού και υποστηρίζουν ακόμα μια μορφή του  Laissez-faire «αφήστε τους ανθρώπους και τα εμπορεύματα να μετακινούνται ελεύθερα». Αντίθετα η Δημιουργία Ξανά επιθυμεί οι μετανάστες να δουλεύουν καταναγκαστικά με μισθό «λίγο πάνω από 1 ευρώ την ημέρα που έχουν στις χώρες τους»

Ακολούθησε η παρέμβαση πιο ψύχραιμων ανθρώπων της αγοράς και των ΜΜΕ που έπεισαν τους τρεις αρχηγούς να βάλουν τους εγωϊσμούς τους στην άκρη για το καλό της…πατρίδας και την αντιμετώπιση του κομμουνιστικού κινδύνου

Δείτε τι είχαμε γράψει όταν ο Βαλλιανάτος πρόσβαλε τον Δ. Μητροπάνο

Edit: Με ανακοίνωση της η Φιλελεύθερη Συμμαχία λέει «να υπερασπίσουμε τον κάθε Γρηγόρη Βαλλιανάτο» και αφήνει αιχμές ότι ο αποκλεισμός του Γρηγόρη Β. είναι αντίθετος με τις αρχές της ελευθερίας, της ανεκτικότητας και της διαφορετικότητας και οφείλεται στη «διαφορετική άποψη» και «τρόπο έκφρασης» του αρχηγού της.

Όπως αναφέρει:

Με έκπληξη διαβάσαμε το τελεσίγραφο του κ. Τζήμερου με το βέτο στη συμμετοχή του κ.Βαλλιανάτου, Προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, στη συνεργασία Δημιουργία Ξανά-Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία, αναιρώντας όσα είχε συμφωνήσει μόλις 24 ώρες πριν. Το νέο ‘ήθος’ και ο νέος ‘πολιτικός πολιτισμός’, απ’οτι φαίνεται, είναι εδώ. Η πρόταση αυτή δε ζητά απλώς τον αποκλεισμό του Γρηγόρη Βαλλιανάτου. Ζητά τον αποκλεισμό του κάθε ‘Γρηγόρη Βαλλιανάτου’, του κάθε ενεργού πολίτη που έχει διαφορετική άποψη και τρόπο έκφρασης. Η Φιλελεύθερη Συμμαχία παραδίδει αυτή την συμπεριφορά στη κρίση του κάθε σκεπτόμενου και φιλελεύθερου πολίτη της χώρας. Με τη βοήθεια των φίλων της ελευθερίας, της ανεκτικότητας και της διαφορετικότητας, η Φιλελεύθερη Συμμαχία θα συνεχίσει το δρόμο της για την στήριξη και προώθηση των ατομικών δικαιωμάτων και της ανοιχτής κοινωνία»

4 thoughts on “Ομοφοβία Ξανά: Τζήμερος διαγράφει Βαλλιανάτο μέσω facebook!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: