«Χάνιμπαλ Λέκτερ» ο Κασιδιάρης… Μια πρόταση για τα κανάλια

 

Αν οι χρυσαυγίτες είναι δεμένοι με αυτό τον τρόπο και συζήτηση θα γίνεται και η σωματική ακεραιότητα των εκπροσώπων των άλλων κομμάτων δεν θα κινδυνεύει από φυσικές επιθέσεις.

Τι διάλογος μπορεί να υπάρξει με άτομα που σκούζουν και χειροδικούν και μάλιστα διαλέγοντας ως στόχο τους γυναίκες τις οποίες, σύμφωνα με τους παλιούς κανόνες της ευγένειας, «δεν πρέπει να τις χτυπάς ούτε με ένα τριαντάφυλλο»;

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την επίθεση στην Κανέλλη και στη Δούρου, ο Κασιδιάρης, καλεσμένος στο Κontra (“Επί του πιεστηρίoυ”) ισχυριζόταν ότι… δεν δέρνει, δεν βαράει και ότι αν έδερνε, θα είχε κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, θα είχε γίνει Τσακ Νόρις. Κατήγορός του δεν ήταν οι συνήθεις αριστεροί ύποπτοι, αλλά ο Κώστας Πλεύρης που μιλούσε για ξύλο μετά σιδερογροθιάς. Μια όμως που το Χόλιγουντ πέφτει μακριά, το χρυσό αγόρι της Χρυσής Αυγής και των καναλιών, έδειξε το ταλέντο του στο στούντιο του ΑΝΤ1 στο Μαρούσι.

Τα κανάλια έχουν βαριά ευθύνη επειδή εδώ κι ένα μήνα παραχωρούν πρώτο τραπέζι πίστα τους εκπροσώπους της  Χρυσής Αυγής, όπως επί χρόνια έκαναν και με τον Καρατζαφέρη και τους λεβέντες του, και ανοίγουν πολιτισμένο διάλογο μαζί τους ώστε “να γνωριστούμε καλύτερα”. Από εδώ κι εμπρός, θα πρέπει όταν καλούν τον Κασιδιάρη ή τον Καιάδα ή κάποιον άλλο Ράμπο wannabe, να τους δένουν με ιμάντες στην καρέκλα τους και να τους φορούν ένα κράνος-φίμωτρο σαν κι αυτό τoυ Χάνιμπαλ Λέκτερ (Αντονι Χόπκινς) στη “Σιωπή των αμνών”. Έτσι και διάλογος θα γίνεται και η σωματική ακεραιότητα των άλλων καλεσμένων δεν θα κινδυνεύει και η τηλεθέαση θα ανεβαίνει.

Απάντηση