Η ΓΣΕΕ «νομιμοποιεί» την τηλεόραση του Καψή

 

Για όλα υπάρχει μια αρχή. Έτσι, για πρώτη φορά μεγαλοστέλεχος της ΓΣΕΕ εμφανίζεται στην εκτρωματική ΔΤ, την τάχα δημόσια τηλεόραση του Καψή, για να ενημερώσει τον ελληνικό λαό. Στα λόγια, η ΓΣΕΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στο διαρκή αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ απέναντι στο «μαύρο» της κυβέρνησης, στην πράξη φαίνεται να δηλώνει το αντίθετο, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί. Για πρώτη φορά συνδικαλιστικό στέλεχος της ΠΑΣΚΕ-ΓΣΕΕ νομιμοποιεί τη λειτουργία του κυβερνητικού τηλεοπτικού εκτρώματος , όπως διαβάζουμε στo σάιτ των εργαζομένων της ΕΡΤ  ertopen. Πρόκειται για την πρόεδρο της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος, δηλ. την καταναλωτική ένωση της ΓΣΕΕ.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ σε ανακοίνωσή της εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της και τονίζει: «Η παγκόσμια κοινότητα και ο ελληνικός λαός έχουν γίνει αλληλέγγυοι από την πρώτη στιγμή σ’ αυτό τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, χωρίς πάτρωνες και ιδιοτέλεια, που δίνεται για τους θεσμούς, τη δημοκρατία, τα εργασιακά δικαιώματα, για την αξιοπρέπεια του εργατικού κινήματος, αυτό είναι το καθήκον μας απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές της ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ κάτι που έχει ξεχάσει εδώ και χρόνια η ηγεσία της ΓΣΕΕ». Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι έχει προηγηθεί η παραίνεση του μεγαλοστελέχους της ΠΑΣΚΕ-ΓΣΕΕ και προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας να έχει η ΓΣΕΕ τον δικό της χρόνο στη Νέα Δημόσια Τηλεόραση.

Κρίμα, καπετάνιοι, που θα ‘λεγε και ο Τζίμης Πανούσης, ή μάλλον το «κρίμα» είναι λίγο, πολύ λίγο. Δεν είναι τυχαίο που η τηλεοπτική εμφάνιση της συγκεκριμένης κυρίας πραγματοποιείται όταν οργιάζουν οι φήμες και οι παραινέσεις για εισαγγελική παρέμβαση και αστυνομική έφοδο στο Ραδιομέγαρο, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για να κάνει ο διορισμένος κ. Καψής το θεάρεστο ή μάλλον «τροϊκάρεστο» έργο του.

 

 

Απάντηση