Μαθήματα νεοφιλελεύθερου ήθους από τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο

Δεν μπορούν να κρύψουν την απέχθεια και το μίσος τους τα φερέφωνα του συστήματος για το λαϊκό πολιτισμό που συμβόλιζε ο Δημήτρης Μητροπάνος.

Ο καθένας με τον πολιτισμό που του αξίζει. Ο φιλελεύθερος N. Καρβέλας, (φίλος του Γρηγόρη) άλλωστε είναι γνωστός στο πανελλήνιο για την λεπτή ανεκτικότητα του και την αγάπη απέναντι σε κάθε τι διαφορετικό ή ξένο!

«…Δημήτρης Μητροπάνος. …η υπέροχη λαική φωνή ενός ομοφοβικού…»  ήταν το μικρόψυχο και πικρόχολο σχόλιο του προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας Γρηγόρη Βαλλιανάτου  στην προσωπική του σελίδα στο facebook μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του τραγουδιστή.

Δεν είναι υποχρεωτικό να σου αρέσει στα κρυφά ή στα φανερά ο Μητροπάνος , η μουσική και γενικότερα η ιδεολογία που υπηρετούσε.   Το να ισχυρίζεσαι ωστόσο προσβάλλοντας έναν νεκρό που δεν μπορεί να απαντήσει  ότι αυτό που τον χαρακτήριζε ήταν η ..ομοφοβία του (!) για να δικαιολογήσεις κυρίως την ακινησία και τον ακραίο συντηρητισμό της δικής σου σκέψης απέναντι στο ρεύμα που  εκφράζει  ο Μητροπάνος αποτελεί λάσπη του χειρίστου είδους.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος φυσικά είναι γνωστό σε όλους όσους τον γνώριζαν ότι δεν είχε καμία αντιπάθεια ή φοβικά συνδρομα απέναντι στους ομοφυλόφιλους, άλλωστε πολλοί από τους πιο στενούς του φίλους και συνεργάτες ήταν γκέι.

Ο Βαλλιανάτος παίζει για μια ακόμα φορά το παιχνίδι της πρόκλησης στο οποίο είναι «μανούλα» από τότε που έστηνε μαζί με τον Ευαγγελάτο τηλεοπτικά δικαστήρια για να προωθήσει τα rave πάρτι που διοργάνωνε και μοιράζονταν χαπάκια. Από τότε που ήταν αναπόσπαστο επαγγελματικό στέλεχος του «βαθιού ΠΑΣΟΚ» άσχετα αν ήταν ή όχι οργανικό μέλος του, διορισμένος στη γραμματεία Νέας Γενιάς, ή αργότερα σαν εκπρόσωπος της «κοινωνίας των χρηματοδοτούμενων πολιτών» (!!) ή «σύμβουλος επικοινωνίας»σε άλλα πόστα.   Το 2012 τον βρίσκει στη θέση του Προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας μιας ακροδεξιάς νεοφιλελεύθερης γκρούπας που φτιάχτηκε στον ιντερνετικό σωλήνα και ποτέ δεν απέκτησε καμία γείωση με την ελληνική πραγματικότητα παρά τις προσπάθειες των εμπνευστών της.  Στις Ευρωεκλογές του 2009 είχε πάρει μόλις 4.000 ψήφους και ποσοστό 0,08%, τέταρτο κόμμα από το τέλος.  Τώρα κατεβαίνει μαζί με την επίσης ψωραλέα Δράση του 74χρονου Στέφανου Μάνου.  Βρίζοντας έναν τραγουδιστή που ο χαμός του συγκίνησε εκατομμύρια ίσως κερδίσει μερικά επιπλέον λεπτά δημοσιότητας στην προεκλογική του εκστρατεία.  Να τα χαίρεσαι Γρηγόρη.

 

One thought on “Μαθήματα νεοφιλελεύθερου ήθους από τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: