Για τα (ελληνικά σου) μάτια μόνο…

Ένα νέο απαρτχάιντ φέρνει η Χρυσή Αυγή

 

 

«Μόνο για Έλληνες». Αυτή την εμετική χρυσαυγίτικη φράση την έχουμε ακούσει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες.

Η πρώτη φορά ήταν όταν ένα πρωτοπαλίκαρο της Μαύρης Αυγής («Black Dawn Down», καλύτερα), σε δημόσια συγκέντρωση, απείλησε ότι οι γνήσιοι Έλληνες θα συγκεντρωθούν έξω από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετάξουν στο δρόμο τα παιδιά των μεταναστών.

Στη συνέχεια, ήρθαν οι αγγουροντομάτες «μόνο για Έλληνες», το αίμα «μόνο για Έλληνες» και, το κορύφωμα, «απολύσεις ξένων και προσλήψεις μόνο για Έλληνες». Μαζί και η διευκρίνιση ότι όταν λένε «ξένους», εξαιρούνται οι πολίτες χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τι μένει; Περιμένουμε από τη ΧΑ να ιδρύσει λεωφορειακές γραμμές «μόνο για Έλληνες», περίπου όπως ίσχυε στον αμερικανικό Νότο στην εποχή της Ρόζας Παρκς (θέσεις επιβατών μόνο για λευκούς, οι μαύροι όρθιοι στη γαλαρία) και στη Νότια Αφρική της εποχής του απαρτχάιντ. Ήδη λεβέντες χρυσαυγίτες είτε επιτίθενται σε μετανάστες σε βαγόνια του Ηλεκτρικού (δέκα εναντίον ενός!) είτε αναγκάζουν με το ζόρι κάποιον καθιστό ξένο να σηκωθεί.

Άραγε η Χ.Α. θα ιδρύσει οίκους ανοχής μόνο για Έλληνες πελάτες; Ή μήπως θα διώξει τις καλλονές εργαζόμενες από χώρες εκτός ΕΕ για να προσληφθούν στη θέση τους Ελληνίδες; Μπορντέλα με ελληνικά χρώματα.

Μέχρις στιγμής οι χρυσαυγίτες δεν έχουν διώξει μη Έλληνες ή μη υπηκόους χωρών της ΕΕ που νοσηλεύονται σε δημόσια νοσοκομεία. Η επόμενη πατριωτική κίνησή τους θα ήταν η εισβολή Ταγμάτων Εφόδου σε νοσοκομεία. Κι εκεί οι μαυροφορεμένοι Φύλακες της Εθνικής Καθαρότητας θα ζητούν άδεια παραμονής από βαριά ασθενείς.

Τι γίνεται με τα νεκροταφεία; Επιτρέπεται τα ίδια σκουλήκια να τρώνε την ευγενή σορό του Έλληνα και τη μιαρή του Πακιστανού; Το επόμενο σύνθημά τους θα μπορούσε να ήταν «Γραφεία κηδειών και τάφοι μόνο για Έλληνες!»

Μπαίνει κανείς στον πειρασμό να αναφωνήσει: «Κρεμάλες μόνο για Έλληνες!»

Απάντηση