Έβγαλε μανιφέστο η Χρυσή Αυγή!

Στα αβαθή της σκέψης προσάραξαν οι θεωρητικοί της συμμορίας της Χρυσής Αυγής και είπαν να εκδώσουν ένα μίνι μανιφέστο των 350 λέξεων, εν είδει ιδεολογικής παρέμβασης.  Αντιλαμβάνονται ότι η εκλογική στήριξη που πέτυχαν την Κυριακή υπερβαίνει πολλές φορές την πραγματική εμβέλεια των ναζιστικών ιδεών τους και με ένα μνημείο στομφώδους εθνικιστικής κενολογίας επιχειρούν μια «ιδεολογική» παρέμβαση ώστε να δώσουν ένα πολιτικό στίγμα πέρα από τις κραυγές «εγέρθητω» (sic) και «ερχόμαστε».

Χαρακτηριστικό του κειμένου είναι η επιλεκτική και διαστρεβλωμένη θετική χρήση όρων που έχει κατοχυρώσει η Αριστερά, όπως ιμπεριαλισμός, πλουτοκρατία, καπιταλισμός. Ενώ δεν λείπουν ούτε από αυτό το σύντομο κείμενο οι κάθε είδους απειλές προς πραγματικούς και φανταστικούς αντιπάλους.

Σημειωτέον, η παράθεση του κειμένου γίνεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς λόγους και σε καμία απολύτως περίπτωση το mao.gr δεν υιοθετεί το παραμικρό από αυτό το ανθρωποφοβικό και μισαλλόδοξο παραλήρημα των ημιαγράμματων και επικίνδυνων συντακτών του (οι υπογραμμίσεις δικές τους).

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κλιμακούμενη και μεθοδευμένη επίθεση του Ιμπεριαλισμού των παγκόσμιων σκευωρών, που είτε ως Κοσμοπολίτικος Διεθνισμός, είτε σαν Αριστερίστικος – Νεοκομμουνιστικός Διεθνισμός αποπειράται να εξαφανίσει την αντίσταση των Εθνικολαϊκών δυνάμεων και την Εθνική Σκέψη σ’ ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Οι λαϊκές μάζες δέχονται την πολύπλευρη ιδεολογική πλύση εγκεφάλου και εξωθούνται με οικονομικο-κοινωνικά μέσα σε ξερίζωμα της εθνικής συνείδησης και σβήσιμο της ταυτότητάς τους. Κάθε υγιής στάση καταδικάζεται σαν Εθνικισμός και Ρατσισμός. Όποιος τιμά την παράδοση και την Ιστορία του Λαού του, μη δεχόμενος τον εξευτελισμό και την δουλοποίηση, είναι “εθνικιστής”. Όποιος συνεχίζει να υπερασπίζεται την διαφορά του, από την αναγκαστική συγχώνευσή του στην γκρίζα μάζα του “παγκόσμιου χωριού” που διευθύνει η Πλουτοκρατία, είναι “ρατσιστής”.

Τα δεδομένα της νέας πραγματικότητας: το καινούργιο πρόσωπο του καπιταλισμού (Σοσιαλδημοκρατία και Νεοφιλελευθερισμός) από την μία και από την άλλη ο σε υποχώρηση ευρισκόμενος αθεράπευτος αγκυλωμένος τριτο-διεθνικός μπολσεβικισμός, ή διάφορες τροτσκιστο-αριστερίστικες διεθνιστικές παραφυάδες. Όλα αυτά ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ την παρουσία του Εθνικιστικού λόγου και της Εθνικής – Λαϊκής δράσης και παρέμβασης, μέσα στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Γιατί παραμένει η μοναδική δοκιμασμένη λύση αντίποδας των πολύμορφων όψεων του Συστήματος και ακολουθεί σταθερά τους ιδεολογικούς άξονες της κοσμοθεώρησης, πού είναι η φιλοσοφία της Φύσεως και της Ζωής.

Ο Εθνικισμός δεν είναι Ιστορικό παρελθόν. Η ύπαρξή μας και η πορεία μας αποτελούν επιβεβαίωση πως δεν αποτελεί ακόμη ούτε μόνον ένα διαχρονικό ιδεολογικο-πολιτικό λόγο, αλλά παράλληλα εκτός από την συνεχιζόμενη στοιχειοθέτηση της Εθνικής αντίληψης αναδεικνύεται σήμερα για την Ελλάδα και την Ευρώπη σαν η δυναμική πρόταση σωτηρίας.

Αυτό που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν οι διάφοροι νεόκοποι ή μεσόκοποι ή γερασμένοι “αναισθητοποιημένοι” πατριώτες, ή που δεν θέλουν για ψυχολογικούς λόγους να δεχτούν, είναι πως: αργά ή γρήγορα θα ΦΑΙΝΕΤΑΙ Σ’ ΟΛΟΥΣ πως είμαστε η μόνη ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, γή θεμέλιος της όποιας πιθανής συλλειτουργίας όσων είναι ζωντανοί κι’ όχι συμβιβασμένοι ή πράκτορες. Οι ελλειπτικές τροχιές όλων των ψευτοφίλων μας θα σβήσουν από ανικανότητα, αδυναμία ή γιατί ήρθε η ώρα τους.

Τώρα που το παιχνίδι αρχίζει να παίζεται σε άλλο επίπεδο, θα επιχειρηθούν οι αναμορφώσεις του πολιτικού πλαισίου αυτού του τόπου. Εμείς, που δεν βλέπουμε τις ιδέες μας σαν εναλλακτικές αξίες για διάφορες συμφεροντικές μεθοδεύσεις, στέλνουμε σ’ όλους που τολμούν ν’ αντιστέκονται ορθοί το μήνυμα: ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ας γίνουν συμπολεμιστές μας».

Απάντηση